maanantai 5. lokakuuta 2015

Huipulla

Hienot syyssäät ovat kyllä hellineet meitä viime aikoina. On ollut niin lämmintä, ettei millään lokakuuksi uskoisi! Eilen oli pilvinen keli, mutta lämpöä silti +15 astetta. Teki mieli lähteä ulkoilemaan ihan kunnolla, joten pakattiin siskon kanssa molemmat pojat autoon ja suunnattiin Keravan Keinukalliolle.
Keinukallio oli kauan sitten laskettelukeskus, mutta siihen tarkoitukseen sitä ei ole käytetty enää pitkään aikaan. Sen sijaan sen ympäristössä on pitkä pururata (jossa talvisin ladut), frisbeegolf-rata ja nyt sinne on myös rakennettu portaat ylös, entisen laskettelurinteen huipulle asti. Päätettiin siis tehdä kunnon porrasreeni poikien kanssa.:D Hieman normaalista poikkeavaa liikuntaa meille kaikille.

Yritin ottaa kuvia, mutta pikkusen oli hankalaa kun toisessa kädessä oli hurjasti tempova koira..


Linssilude!

Huipulla piti vähän posettaa.Eilen sattui vielä olemaan ilmeisesti vielä joku lasten ja nuorten urheilupäivä, joten paikalla oli tosi paljon lapsiperheitä, jotka suorittivat alueella erilaisia tehtävärasteja. Silti mentiin siellä oikein hyvässä sovussa koirien kanssa, lapsethan oli noista meidän pojista vaan mielissään.:) Eetu ja Koda olivat kyllä virtaa ja intoa täynnä, kiipesivät portaita tosi nätisti toista reunaa pitkin niin että himoreenaajat pääsivät juoksemaan ohi.
Levähdettiin huipulla hetki ja tultiin kukkulan rinnettä pitkin alas. Olisi ollut kivaa kiivetä portaiden lisäksi ihan kukkulan viertä, mutta kaikki hiekkatiet olivat märkiä ja mutaisia. Tehtiin uusi kierros ja toisella kiipeämiskerralla pojat eivät jostain syystä vetäneet enää ollenkaan niin kuin ensimmäisellä kerralla.:D Kun päästiin rinnettä alas, tehtiin vielä kolmas kierros ja johan oli pojat jo ihan kesyjä remmin päässä. Mutta niin oli kyllä omatkin jalat jo ihan hyytelöä!
Kun kelit vaan osuu kohdilleen niin kyllä syksy on ihana vuodenaika! Pitääpäs ottaa asiaksi käydä vielä muutaman kerran tuolla ulkoilemassa ennen lumien tuloa.:)

Tänään olikin sitten touhukas maanantai ja koko viikon aloitus. Päivällä käytiin Vantaalla reenaamassa kaverini Sarin ja flättinsä Rockyn kanssa vähän noutohommia. Meillä oli pari variksensiipidamia matkassa. Viimeksihän Kodalla oli hieman hankaluuksia nostaa siipidamia maasta käsin, vaikka vedestä hyvin hakikin. No tänään tuli heti ensi yrittämällä, nousi heti hyvällä otteella ja tuli käteen asti.:) Tiedä sitten oliko pieni kilpailutilanne kun Rocky oli paikalla, mutta joka tapauksessa toimi! Tehtiin pari perusnoutoa sekä sitten hakua korkeassa ruohikossa. Tosi hyvin käyttivät molemmat pojat kuonojaan tuulisella pellolla. Varisdami tuli joka kerralla hienoin palautuksin, jes! Jos se nyt tuota kautta oppisi variksen hajuun ja makuun pikkuhiljaa.:)

Nyt illasta käytiin sitten tekemässä pieni koukkaus Itä-Helsingissä, Westie-kerhon järjestämässä joukkotarkissa. Käytiin nimittäin päivittämässä Kodan silmäpeilaus-lausunto ajantasalle, sehän menisi tässä loppuvuodesta pian umpeen. Koda käyttäytyi taas kyllä niin kultaisesti, silmätippojenkin laittaminen kävi paljon helpommin kuin ensimmäisellä kerralla. Ja eläinlääkäri totesi jäbällä olevan edelleen kirkkaat, terveet silmät.:) Tällä lausunnolla mennään sitten taas seuraavat kaksi vuotta.
Mahtava joukkotarkki kyllä muutenkin, edullisen hinnan lisäksi saatiin vielä herkkuja kotiinviemisiksi kaupan päälle.:)
Myös pari rallytoko-koe paikkaa on meille varmistunut, saas nähä mitä niistä tulee kun laiskempaakin laiskemmin ollaan reenailtu viime aikoina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti