keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Juhannuskuvia

Kuten suomalaiseen tapaan kuuluu, vietettiin mekin juhannusta mökkeillen. Oli kylmin juhannus miesmuistiin, mutta myös ensimmäinen juhannus kun ei saatu ensimmäistäkään hyttysenpistoa.
Kylmä ilma piti sekä ihmiset että koirat poissa vedestä, (paitsi uhkarohkea pihakoira meni sinne silti) mutta veneilemässä ja kalastamassa käytiin parina tyynenä iltana. Koda rakastaa veneilyä yli kaiken ja onkin aina kalareissuilla mukana veneen kokassa istumassa. Rannalla onkiessa se on myös mukana, pitäen kohoa tarkasti silmällä. Kun kalaa tulee, pitää poju silti pitää saaliista erossa, sillä tämä punaturkki on niin kalahullu, että pari kertaa on jo meinannut syödä onkikalat suomuineen ja ruotoineen päivineen samantien kun ne on ongittu.


Muuten poikien juhannus kului pihapiirissä aamusta iltaan juosten, sekä keppien keräily ihan ärsyttävyyteen asti. Kyllä oli iltaisin niin reporankaa koiraa että! Mutta saipa siinä sitten ihan rauhassa pelailla korttia ja katsoa futista.
Koleasta ilmasta huolimatta mökkeiltiin viikon verran ja palattiin kotiin juuri parahiksi ennen tuota viime viikonlopun näyttely- ja mejärumbaa.
Vaikka onkin nyt lomalla, niin ei silti meinaa löytää aikaa blogin päivittämiseen joten postataanpas nyt näitä juhannuskuvia sitten vähän jälkijunassa.

Puutarhakettu.
Nuuskahuuli ja tynnyrisauna on ihan sävysävyyn.
Sievä Eetu.
Yhtenä iltana saatiin aurinkoakin.
Rantaleijona.
Komistus rantavahtina.
Parhaat kaverit oottaa grillimakkaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti