sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pöllöpäivä!

Pakkanen lauhtui vihdoinkin kuin tilauksesta, sillä saatiin taas ihan loistavaa seuraa Didistä ja Hennasta tänään. Oltiin Hennan kanssa suunniteltu, että annetaan kakaroiden aluksi riekkua pahimmat energiat pois ja sitten tehdään vähän noutotreeniä, mutta eihän se nyt tänäänKÄÄN mennyt kuin Strömsössä. Punaturkit kun oli asiasta ihan eri mieltä; niillä oli tänään kertakaikkinen PÖLLÖPÄIVÄ. Varsinkin Koda oli ihan täystollo, ei ollut korvia olemassa ollenkaan ja vaikka meidän yhteistreenit on yleensä menneet todella hyvin niin tänään oltiin kyllä Didin ja Hennan perään ihan ärsyttävyyteen asti.
No, saatiin me sentään yksi hyvä tokohyppy-suoritus ja kun mentiin Didistä vähän kauemmaksi niin markkeerauskin onnistui kerran ja sitten tuli taas kiire siskon luokse. Päätettiin sitten Hennan kanssa että ei tässä kannata väkisin niiden kanssa vääntää, kakarat on selkeästi tänään leikkituulella niin antaa palaa sitten vaan. Kyllä niitä rentoja leikkipäiviäkin tarvitaan.:) Ja kun pakkanenkin oli alhainen niin ei mekään jäädytty vaikka sitten vain seistiin ja katseltiin toisten tolloilua. Ei oo kyllä yhtään tylsää näiden kanssa huhhuh!

Suloiset sisarukset.:)

Olin nyt loppuviikosta Jyväskylässä pakkailemassa meidän viimeisiä tavaroita ja vähän haikea fiilis oli, kun kaikkia meidän kavereita, varsinkin Windyä ja Niilo-veikkaa tulee ikävä. Mutta suureksi iloksi ja onneksi meillä tosiaan täällä etelässä on Didi, Stella ja Jedi leikki- ja treeniseurana.:)
Nyt me tosiaan vain odotellaan helmikuuta ja agility- ja rallytokokurssien alkua. Lauantaina 8.2 on Riihimäen NOME-valmennusringin yleinen treenipäivä, jonne minä ja Henna suunnataan kuunteluoppilaiksi saamaan uusia ideoita siihenkin lajiin, kun vaikka perusjutut menee jo ihan ok niin pikkuhiljaa niitä tehtäviä pitäisi myös alkaa vaikeuttamaan että tollon mielenkiinto vain säilyisi.  Joten tapahtumarikas ja toivottavasti mukava helmikuu meillä luvassa siis!

PS. Tuota edellistä avautumis-postaustani on käyty lukemassa jo +100 kertaa. Kommentteja olisi siihen mukava saada, tuo vain kun on oma mielipiteeni asiasta. Muutaman Facebook-kaverini kanssa olen tuosta jo keskustellut ja melko samoilla linjoilla olivat tai ainakin olivat samankaltaisen ilmiön pistäneet merkille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti