maanantai 13. tammikuuta 2014

Talavi!

No tulihan sitä tänne eteläänkin viimein, eli LUNTA! Okei, sitä on maassa nyt ehkä sellaiset 3cm mutta maassa nyt kuitenkin on "hanki" ja pakkasta on ollut pari päivää jo -10 niin kyllähän tätä voi jo kutsua talveksi eikö vaan?
Ja kyllä meidän pojat tykkää! Koda ihan "herää eloon" kun on lunta ja pieni pakkanen ja vaikka Eetu onkin lyhytkarvainen ja yleensä todellinen vilukissa niin lumi on vaan jotain aivan ihanaa! Tyypillinen talvenlapsi siis.;)
Tänään oli vielä kaiken kukkuraksi ihana auringonpaiste joten pakkohan sitä oli kamera raahata mukaan ulkoilemaan.

 
Punainen Ferrari ilman jarruja.
Treenatut pihispakarat.;)
Heitäjosepalloheitäjosepallo.
Koda on kyllä niin liikkis, kun kaiken sen Eetun härnäämisen lisäksi se myös haluaa olla sille hirveästi mieliksi ja avuksi. Kun Eetu ei meinaa löytää omaa palloaan Koda juoksee sen luokse oma pallo suussaan ja ikäänkuin "viittoo" Eetulle että hei täällä se on! Ja kun se isompana koirana juoksee kovempaa ja suuremalla laukalla niin se AINA tarkistaa olkansa takaa että onhan se Eetu varmasti sieltä tulossa, jää yleensä jopa odottamaan ja päästää ohitse, ellei sitten juosta rintarinnan niinkuin tänään.

Muuten meille ei tänne mitään ihmeempiä kuulu. Paitsi siis ollaan tosiaan Kodan kanssa nyt tammikuun aikana muuttamassa takaisin tänne koti-Keravalle, sillä vaihdan koulua Jyväskylästä Helsinkiin ja olen siihen päätökseen hyvin tyytyväinen.
Tulevan kevään aikana tosiaan olisi tarkoituksena lonkka- ja kyynärkuvissa käydä, myös joissakin näyttelyissä pyörähtäminen on to do-listalla. Ja sitä mukaa kun uudet koulukuviot selviävät, niin ilmoittelen Kodan varmaan ainakin agility-kurssille tuonne Malminkartanon hallille missä sen pentukurssinkin kävimme. Ja pikkuhiljaa pitää myös tuota mejä-koe kalenteria alkaa ihan toden teolla selailemaan..

Komistus 16kk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti