maanantai 6. tammikuuta 2014

Triplatollotreffit

Meidän loppiainen sujui tänään mukavissa ja ennen kaikkea vauhdikkaissa merkeissä, kun Kodan jo tutuiksi tulleet (puoli)siskolikat Didi ja Stella saapuivat tänne Keravalle tollotreffeille. Suunnattiin tuolle meidän viereiselle kentälle erilaisten treenausvälineiden kanssa; oli dameja, agilityvälineet ja pari varista. Toi agility oli Didille ja etenkin Stellalle ihan uusi juttu, joten keskityttiin oikeastaan siihen suurimmaksi osaksi kun niin hauskaa oli sekä koirilla että omistajilla.:) Aluksi kumpikin tyttö jännitti putken ja pussin yhdistelmää kovastikin ja takaisin käännyttiin useaan otteeseen juuri ennen pussiin sukeltamista, mutta sitten kun yhden kerran läpi juostiin niin ai että olikin kivaa! Kodahan selviytyi pussista ja radasta jo "rautaisella" kokemuksella, ei sitä vaan itse pysy perässä sitten millään!
Kuvaussää oli todella kehno kun aamupäivästäkin oli edelleen niin pimeää ja koko ajan tihutti vähän vettä mutta saatiin sentään jotain kuva-aineistoa onneksi.
Stella.
Didi.
Kyllä kävi kaikki punaturkit ihan ylikierroksilla noilla esteillä ja suurin energia niihin menikin. Kun sitten kävi selväksi että nyt ollaan jo vähän väsyjä tähän hommaan niin kaivettiin Hennan tuomat varikset esille. Didillä oli selvästi paras riista-ja noutohalu tänään, mutta kyllä Kodakin pari hyvää noutoa jaksoi suorittaa.

Lopuksi kakarat päästelivät vielä loputkin höyryt kentällä riehumalla keskenään. Siskoksilla oli selvästi jotkut ihan omat tyttöjen jutut meneillään, joten Koda katseli niitä mieluummin sivusta. Pari kertaa siskokset ottivat kuitenkin kyllä vähän kovaäänisemmin mittaa toisistaan ja silloin isoveli juoksi tyttösten väliin selvittämään tilannetta.
Oli kyllä märästä kelistä huolimatta mukava päivä ja lähes kolme tuntiahan meillä tuolla kentällä vierähti. Kyllä oli väsynyt tollo täällä kotona, ei jaksanut edes ruokaa kerjätä vaan sammuttiin keittiön matolle sen sijaan. Kiitos Hennalle ja Eevalle hyvästä seurasta, oli taas kiva nähdä ja juoruta noista tolloista! :)


"Siis mikä noita tyttöjä taas riivaa?"
Veli ja sen pikkusiskot.


1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi! :) pitää kyllä pian järkkää uudet treenit, on niin paljon kivempi touhuta porukalla :)

    VastaaPoista