lauantai 1. helmikuuta 2014

Kiirettä pitää!

Merkkailin tuossa eilen illalla tulevat koulujutut sekä kaikki kurssitunnit kalenteriin ja ei voi muuta sanoa kuin että huhhuh, täydeltä näyttää! Ei ole helppoa yrittää mahduttaa kaikkia tapahtumia, kun urheilutoimittajan opintoni vievät minua urheilutapahtumien takia milloin minnekin ja suurin osahan noista aina pidetään juuri iltaisin ja viikonloppuisin; eli juuri samoihin aikoihin kuin nuo kaikki Kodaa varten suunnitellut kurssitkin olisivat.


Pitkiltä päiviltä ja aikaisilta aamuilta ei siis vältytä, ei sitten millään ja varmasti joitain päällekkäisyyksiäkin jossain vaiheessa vielä tulee. Mutta ainakin vielä toistaiseksi kaikki on mahtunut nippanappa aikatauluihin.

Ilmoitin Kodan tosiaan 5.3 alkavalle ja Uudenmaan Noutajien järjestämälle taipparikurssille, viimistään siellä nyt sitten nähdään miten paljon alkuperäistä noutajaa tossa otuksessa oikeasti on ja onko meillä mahdollisuuksia päästä taippareita jossain vaiheessa läpi. Luultavasti ainakin saadaan kivaa kurssiseuraa myös Stellasta ja Didistä.
Sen lisäksi ilmottautuminen lähti tosiaan myös BH-kurssille, joka starttaa maaliskuun lopussa. Tuo PK-puoli kun minua paljon enemmän kiinnostaa NOME-juttujen sijaan..
Saapa silti nähdä mitä siitä oikein tulee. Helmi- ja maaliskuu nimittäin on nyt ihan ok, mutta huhtikuussa mulle tulee ainakin 1,5 viikon reissu Itä-Suomeen jääkiekon U18 MM-kisojen takia ja ties vielä mitä muita kisareissuja.
Mutta siihen asti näillä mennään! Eipähän tule ainakaan tylsää olemaan.

PS. Eetu on saanut jo reilun viikon vipeltää menemään ilman sidettä ja hyvin on mennyt! Onneksi on tosiaan tota lunta niin maa on ollut puhdasta ja pehmeätä astella. Uutta kynttä ei vielä näy, mutta muuten tuo varvas on täysin kunnossa jo. Ja kyllä on pihis nauttinut kun on saanut taas juosta tuhatta ja sataa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti