lauantai 15. helmikuuta 2014

Agia

Tänä aamuna starttasi agilityn jatkokurssi tuolla Malminkartanon sisähallissa. Kodalla oli ollut maha vähän löysällä pari päivää ja oli vielä tänäkin aamuna, niin vähän aikaa mietin mitä kannattaisi tehdä. Lähdettiin nyt kuitenkin paikan päälle katsomaan ja kokeilemaan mikä oli fiilis, ja ainakin tutustumaan uusiin kurssikavereihin. Meidän ryhmässä onkin nyt kunnon tolleriedustus, sillä Kodan lisäksi 5-henkisessä porukassamme on 2,5-vuotias Jekku-poika Hederasin kennelistä.
Koda vaikutti kaikesta huolimatta pirteältä ja sen silmät ihan syttyivät kun se tajusi minne oltiin tultu ja mitä oltaisiin kohta tekemässä, joten enhän minä voinut sitä pitää vain "katsomossa." Meillä oli sitäpaitsi tänään todella helppo rata (hyppy, putki pienellä mutkalla, hyppy, hyppy), mutta kyllä oli punaturkki ihan liekeissä.

Harjoiteltiinkin lähinnä malttia vaativaa hommaa (ei mikään Kodan vahvuus siis), eli että koira malttaisi odottaa käskyä eikä varastaisi. Ekalla kerralla meni tosi hyvin, sen jälkeen jätkä kuumui sen verran että oli ihan liikaa pyydetty pysyä paikoillaan. Ohjaajakin ihan nauroi ja sanoi että Kodan painonvaihteluita oli hauska katsoa kun näki miten se yritti koko ajan varastaa ja hiipiä vaivihkaa jo vauhtiin. "Kyllä näkee miten paljon Koda rakastaa tätä hommaa ja haluaa vain radalle nauttimaan", kuului lausunto. No, sellainenhan tuo hötkyilijä on. Irtoaminen esteille sujui myös tosi hyvin tänään. Käytin pelkästään palloa palkkana tälläkin kertaa ja kyllä muuten toimii ja motivoi!

On kyllä ollut hiljaista ja väsynyttä poikaa tuon jälkeen, mutta luulenpa että suurin syy tuohon väsymykseen on tosiaan tuo pieni ripulointi. Tässä on nyt otettu Inupectia ja piimää, ja normiruokakin maistui jo hyvin, iso kasa hanhea ja kalkkunaa meni juuri alas joten eiköhän tuokin tästä!


Saatiin aiemmin tällä viikolla myös kivaa sähköpostia, että mahduttiin Kodan kanssa sittenkin tuolle juuri tollereille suunnattuun agilitykoulutukseen, jonka opettajana toimii Lotta Vuorela. Tuo koulutushan tosiaan on suunnattu lähinnä kilpaileville koirakoille ja saattaa olla että ollaan Kodan kanssa ainoa möllipari, mutta lähdetään silti kokeilemaan ja pystypäin oppimaan uutta ja ennen kaikkea tapaamaan ja katsomaan uusia tolloja omistajineen.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti