perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pääsiäispupuja!

Vihdoin ja viimein kovan jännityksen ja pitkän odotuksen jälkeen Kodan kolmaskin pentue näki päivänvalon, kun Bonita ahersi keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Maailmaan putkahti kuusi uutta tollerinalkua ja mikä kaikkein hauskinta; pentue on tismalleen samanlainen kuin kolme viikkoa aiemmin eli viisi narttua ja yksi uros! Kyllä tätä on ihmetelty ja naureskeltu että miten voikin sattua tismalleen samanlainen sukupuolijakauma ja pentujen määrä ihan peräjälkeen, aika harvinaista! Kuten Katrikin Facebookissa totesi; insinöörin tarkkuudella tekee Koda-herra työnsä.:D

Niin ylpeä mamma! Kuvat Minna Ahlström.Bonitan suuren massun perusteella kieltämättä me kaikki osapuolet odotimme paria pentua enemmän, mutta kuten kuvista voi päätellä näillä kuudella ipanalla on kokoa, eli isoja pötköjä oli massu siis pullollaan.:) Mutta nyt on pääasia että molemmat pentueet ovat nyt turvallisesti saatu maailmaan ja kummassakin pentulaatikossa kaikki hyvin.<3 Molemmat ovat erinomaisia äitejä, Bonita ei kuulemma raaskisi edes pissalla käydä, raasu!
Kauniit tummat värit ovat Boninkin pennuilla sekä valkoisia merkkejä löytyy hyvin, parilla pennulla on jopa isot selkeät valkeat hännänpäät! <3


Huhhuh aikamoista... On kyllä hurjan jännä ja mielenkiintoinen kevät meillä ollut vaikka muuten toooodella rauhallista onkin harrastusrintamalla ym ollutkin. Ja nyt vielä jännempi kesä tulossa meidän uuden tulokkaan kanssa.:) En kyllä malta odottaa seuraavaa kyläilyä pentulassa että nämä uudetkin muruset pääsen tarkemmin näkemään.<3

En kyllä Kodaa hankkiessani edes ajatellut että sillä olisi rahkeita jalostukseen kun en niistä asioista silloin vielä itsekään mitään tiennyt. Ei tullut mieleenkään että sillä olisi jonakin päivänä (ainakin) kolme pentuetta. Nyt on herran jälkeläismäärä tosiaan jo 19.
Tämän Bonitan pentueen myötä Koda jääkin nyt sitten pidemmälle tauolle jalostushommista. Kolme pentuetta on paljon ja koen sen omaksi vastuukseni jäädä odottelemaan mitä näistä kolmesta pentueesta oikein tulee. Ennen kaikkea terveyden kannalta siis, en ole kakaroiden ulkonäön enkä varsinkaan luonteiden suhteen lainkaan huolissani! Päinvastoin, niistä olen varsin ylpeä.:)
Hymyn ja Kodan pennut täyttivät maaliskuussa tosiaan vuoden ja toistaiseksi kaikki ovat pysyneet terveinä, toivottavasti myös jatkossakin! Toiveena olisi että ensimmäiset pevisa-tulokset saataisiin nyt loppuvuodesta, että sieltä saisi jo vähän osviittaa mitä Koda mahtaa luuston puolesta periyttää.
Ja ennen kaikkea jäädään nyt katsomaan mitä näistä kahdesta Hederas-pentueesta oikein tulee, ensimmäinen vuosi on aina se kaikista jännin kuitenkin.

Eikä herran tarvitse ilman neitiseuraa jäädä kuitenkaan jatkossakaan, sillä tälläkin hetkellä meillä on tuttu prinsessa Sissi hoidossa koko pääsiäisen ajan. Ja siitäkös herra nauttii.;) On nämäkin kyllä sellainen pariskunta että!


Stay tuned, lisää pentukuvia ja löpinää on kyllä reilusti luvassa jatkossakin! ;)
Nyt me täältä toivotammekin, samaan tapaan kuin vuosi sitten, oikein rauhallista ja penturikasta pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti