maanantai 10. huhtikuuta 2017

Cooper

Tässä hän nyt sitten on!Hedera's Forever Supreme alias "Cooper."

Cooper Kodanpoika muuttaa meille toukokuussa isänsä aisapariksi. Kodan ja Lunan pentujen teemana on Forever ja siitäpä helposti valikoitui tuo Forever Supreme, isänsä poika isänsä mukaan.:) Bonitan pentue ei ole vielä syntynyt, toki sitäkin suurella innolla odotetaan, mutta kyllä tämä Kodan ja Lunan ainokaispoika on nyt sitten vaan se meidän tulevaisuuden toivo.
Kävin eilen pentuja ihailemassa ensimmäistä kertaa paikan päällä ja olen vaan aivan myyty! Uskomatonta miten pikkumies voi vaan olla isänsä näköinen jo nyt! Aivan prikulleen samanlaiset valkoiset merkitkin.<3

Pojulle tuli itku, kun maitobaari poistui käymään pihalla.:D


Tätä mieltä mie oikeesti oon tästä kuvattavana olemisesta!

Koiranpennun elämä on niin rankkaa.<3
Pikkuäijä on pentulaatikon kovaäänisin tapaus, mutta kai sitä nyt pitää apua vähän huudellakin kun viisi siskoa käyvät päälle kuin yleiset syyttäjät. Voi poikaparkaa! :'D
On hän kyllä aivan ihana, ei voi muuta sanoa. Teki kyllä tiukkaa jättää pentu vielä odottamaan ja kasvamaan, kyllä niin teki mieli jo viedä se mennessään. Mutta eipä tässä ole kuin kuukausi enää odoteltavaa, nopeasti se aika kuitenkin on mennyt huhhuh! Nyt vaan niin kovasti toivotaan, että pikkumiehelle ilmaantuu pallit ja oikea purukalusto! Näyttelyt kun mm. toki tulevaisuudessa toiveissa hänelläkin.

Hirmu kauniita ovat kyllä kaikki viisi siskoakin, kauniit tummat sävyt ja valkeat merkit kaikilla ai että! <3 Kamera lauloi eilen pentulaatikon äärellä, teen tässä vielä myöhemmin kunnon kuvapläjäyksen siskoistakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti