maanantai 10. huhtikuuta 2017

Forever-pennut

No niin nyt vielä vaikka ihan vaan maanantai-illan piristykseksi se luvattu kuvasatsi Kodan ja Lunan Forever-pentueesta. Kaikki kuusi pentua ovat tosiaan toivotusti todella tummia, yksi tyttö on lähes kokonaan merkitön mutta on se kaikista tummanpunaisin, väri on aikuisena varmasti upea! Muilla on merkkejä oikein kivasti, kaksi tyttöä ovat kuin kaksoset merkkeineen päivineen, siksi niitä en itse vielä edes toisistaan erota.
Olkaapa siis hyvät, nauttikaa ja potekaa polttavaa pentukuumetta! ;) Ikää pennuille tulee huomenna täyteen jo kolme viikkoa, niin ne vaan kasvaa hurjaa vauhtia!Veli ja sen sisko.<3
Maitokooma.
Siskojen halaus.<3

Pienin ja vaalein tyttö.

The rinsessa.

Näin paljon pikkuneitejä kiinnosti olla mallina.:DKokoruskea neiti on kyllä niin sievä että! 


Aivan ihania koko sakki, en kestä! Kahden viikon päästä uusi reissu pentulaan, joskohan sillon saataisiin pikkutyypeistä jo ensimmäiset seisotuskuvatkin aikaiseksi sekä näytetään vähän vaakkua samalla jo.:)

Ja ei tietenkään sovi unohtaa tätä meidän toista tulevaa mammaa, ja muhkeaa sellaista! Bonita oli myös jo saapunut Somerolle mammalomaansa varten ja olikin ihanaa myös tätä neitiä nähdä, molemmilla äitikoirilla on kyllä niin ihanat ja sosiaaliset luonteet, tulee varmasti ihmisrakkaita otuksia molemmista pentueista.:) Ihanaa ensi kerralla nähdä myös nämä tulevat mussukat ensimmäistä kertaa!
Ja tosiaan kuvat kertokoot puolestaan kuinka muhkeana Bonita-mamma oikein onkaan!

Mikä vauvamassu!!!


Härregyyd, en ole ainakaan itse tuollaista massua vielä nähnyt! Voin vaan kuvitella kuinka tukala olo neidolla jo on, soisi vaavien tulevan jo pian. Oma veikkaus on kahdeksan karvapalloa, vaikka kyllähän tuonne kymppikin voisi mahtua.. Bonitan suvussa on todella isoja pentueita ollut joten saas nähdä! Nyt vaan toivotaan että kaikki menee myös Bonilla loppuun asti hyvin.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti