torstai 21. heinäkuuta 2016

Saatiin eilen vihdoinkin aikaiseksi otettua Kodasta "virallinen" posetuskuva valioruusukkeidensa kera.:) Kiitos Sannalle herran asettelu avusta! Oikein kiva kuva saatiinkin aikaiseksi.


Tämän jälkeen ruusukkeet päätyivätkin sitten todistusten jatkoksi Kodan pienelle "Wall of Famelle."
Eivät nuo ehkä niitä maailman kauneimpia sisustuselementtejä ole, mutta on ne kaikki tärkeitä hienoja muistoja, niin pakkohan ne on esille saada.


Nuo ikkunankarmeista tehdyt ruusuketaulut saivat puolestaan täyttää kirja/tv-hyllyn aukot. On tuo ukkeli ylittänyt kaikki odotukset ja enemmänkin, varsinkin kun mitään tällaisia odotuksia eikä tavoitteita Kodaa hankkiessa edes ollut.:)
Pokemonjahti on jatkunut kiivaana ja toissapäivänä Tuusulanjärven rannalta löytyikin uitettu, maailman paras Pokemon! Pokedex tunnisti sen vesityypin Pokemoniksi joka tottelee nimeä Kodachu.:)


31.7 päästäänkin pitkästä aikaa rallytokoilemaan. Tollerien PK-seudun aluetoiminta järkkää silloin Vantaalla rallytokon koulutuspäivän ja tarkoitus olisi siellä sitten päästä aloittelemaan tuon voittajaluokan saloja ja katsomaan oisko herrasta koskaan sitä luokkaa korkkaamaan.:) Elokuussa pitäisi sitten tuon Nose Work-kurssin alkaa, odotan sitä kyllä jo innolla!

Koda vajaa 4 vuotta.

1 kommentti: