tiistai 12. heinäkuuta 2016

Pienet perhetreffit

Kuten jo edellisessä postauksessa hieman sivusin, kävin viime keskiviikkona viemässä Kodan Hyvinkäälle Sissin perheen luokse hoitoon. Sitä ennen käytiin kuitenkin pyörähtämässä Maijan luona Sirua ja Hymyä moikkaamassa. Saatiin siis pienimuotoiset perhetreffit aikaiseksi, kun paikalla oli isä, äiti ja yksi tytär.:) Vaikeaa oli vaan saada kaikkia yhdessä kuviin vaikka kuinka yritettiin.

Hymy olisi Kodaa kiinnostanut vielä kovasti, mutta vastakaikua ei herunut.:)
Isä ja tytär tutustuu.<3

Siru oli uudesta leikkikaverista mielissään ja iskä kiinnosti neitiä kovasti, koko ajan seurasi ja roikkui perässä mukana. Koda oli alussa paljon enemmän kiinnostunut Maijan suomenlapinkoira Viljasta (hälle tulossa ilmeisesti juoksut) mutta kun Vilja laitettiin sisälle, niin johan malttoi iskä tyttärensä kanssa juosta hippaleikkiä pitkin pihaa.:)


"Kenenkäs tyttöjä sie oikein olet..ai minun!"

Siru on ihan eri kaliiperia Eiran kanssa. Jalkaa mielestäni neidillä on jo ihan mukavasti, mutta silti on selvästi matalampi sekä siskoaan rotevampi tapaus. Turkki on myös paljon tummempi, eli tuo kaunis väri on iskältä tullut.:) Innolla odotan millainen siitä tuon pentuturkin jälkeen oikein tulee. Kaunis pää ja ilme neidillä myös on sekä nuo isän suuret korvat kuten Eiralla. Ja todella reipas, rohkea ja sosiaalinen tapaus on siskonsa ja vanhempiensa tapaan hänkin. Ihana pieni neiti on siellä Maijalla kasvamassa!

14 viikkoa.
Kaunis Siru.<3
Hieman varistakin Maija lopuksi Sirulle vielä näytti. Meinaa vielä vähän tuo riista olla uuden lelun ja ruuan tapainen juttu pennulle, mutta kyllä sieltä jo kanto-otetta tulee ja pienen rallattelun jälkeen malttaa vaihtaa variksen namiin, joten kyllä se siitä lähtee!Siitä Kodan matka jatkui noin kymmenen minuutin päähän Sissin luo, herralla kun noita tyttökavereita riittää.:) Sinne Koda jäi sitten hoitoon, kun itse tosiaan suuntasin Ouluun loppuviikoksi. Ja kuvista päätellen herra oli ottanut myös omasta "lomastaan" kaiken ilon irti ja ollut selvästi kuin kotonaan.
Koda oli päässyt kelien salliessa Sissin kanssa rellestämään metsään sekä uimaan ja oli kovasti leikittänyt perheen lapsia ihan onnessaan. Rankkaa oli vissiin ollut, kun kaikissa kuvissa mitä sain herra veteli vain lonkkaa milloin missäkin asennossa. Voi tolloa.:)
Suurkiitokset Kodan hienosta hoidosta Juhalle, Titalle ja lapsille vielä tätäkin kautta!


Rankkaa.:D
Ihanat kaverukset.<3
Oulussa pääsin itse pitkästä aikaa näkemään vanhoja rakkaita maisemia opiskeluajoilta, normaalisti ulkomailla asuvaa parasta kaveriani sekä jo isoksi tytöksi kasvanutta kummityttöäni. Lauantaina sekä sunnuntaina piipahdettiin Oulu KV:ssa ja olipas outoa olla vain kisaturistina ilman koiraa! Lauantaina käytiin tollokehän laidalla, sinne oli eksynyt paljon tuttuja jopa täältä Etelä-Suomesta asti, kiva oli taas nähdä! Se pääasia lauantaina oli nähdä pitkästä aikaa Kodan kasvattajaa Saria sekä toki myös Jenniä ja Tyyneä. Kehän jälkeen korkattiin skumppaa Kodan valioitumisen johdosta koko porukalla vaikkei itse juhlakalu paikalla ollutkaan.:) Toivottasti ensi kerralla saataisiin sitä C.I.E-skumppaa sitten.

Sunnuntaina käväistiin uudemman kerran raviradalla, sillä kaverini pitkäkarvainen sakemanni ja samalla rakas pieni "kummipoikani" Hadi (Jadovar Äxon) korkkasi näyttelyuransa pentuluokassa ollen ROP-pentu! Hieno Hattarainen.:) Koiramaisuuksia siis mahtui tähän reissuun yllin kyllin vaikkei omaa karvakorvaa mukana ollutkaan.


On kyllä mukavaa, että Koda pääsi tutustumaan kahteen tyttäreensä vain muutaman päivän sisään. Katsotaan jos elokuulle saataisiin sitten se hieman isompi pentuemiittinki tehtyä, sellaista oli vähän suunnitteilla ainakin.:) Olen onneksi saanut Facebookissa paljon kuvia myös hieman kauempana asuvista pennuista ja hyvin on kaikilla mennyt, ovat tainneet kaikki jo käydä tekemässä ensimmäiset uimareissunsakin! Rohkeita tyyppejä.:) Tytöt ovat selkeästi enemmän Hymyn näköisiä, pojat taas tulevat isäänsä. Varsinkin edelleen Eino-poika (Sancandy's Steal the Show) on kasvaessaan aina vaan enemmän ja enemmän Kodan näköinen.

Leo-poika (Sancandy's Speed Demon)
Leo.
Mini-Koda eli Eino tykkää saunoa.:)
Isänsä poika Eino.<3
Hattulan Hani.
Jyväskylän poika Reima retkeilee.
Kodan kanssa noin muuten edelleen hiljaiseloa vietellään. Pikkuhiljaa pitäisi taas sorvin ääreen kuitenkin palailla. Tiian kanssa ollaan viestitelty että josko lomat ois lusittu ja saataisiin vihdoinkin sen rallytokon voittajaluokan reenailu taas käyntiin. Kesän ensimmäinen mejä-koe saattaa olla muutaman viikon kuluttua tai sitten ei, pessimisti kun ei tässä(kään) asiassa pety. Katsellaan kuinka käy. Sissin porukoiden kanssa joka tapauksessa kuitenkin reenijälkiä tehdään siltä varalta että koepaikka heruisi.
Elokuulle sekä myöhemmälle syksylle on hieman suunnitelmia tehty, mutta katsotaan kuinka niidenkin kanssa oikein vielä käy.:)
BALT MVAn pitäisi myös jo olla matkalla, joten sitäkin odotellessa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti