perjantai 2. tammikuuta 2015

Uuden vuoden lupauksia

Minä sain viettää harvinaisen täysin koirattoman vuodenvaihteen, sillä Koda jäi ensimmäistä kertaa isälleni hoitoon, kun me siskon kanssa suunnattiin Keski-Suomeen juhlimaan serkkujen kanssa. Kieltämättä kyllä jänskätti jättää Koda iskän hoiviin, vaikka tuttuja toisilleen ovatkin mutta isä suorastaan vaati saada vahtia Kodaa tällä kertaa.:D Ja mikäs siinä, helpotti meidän reissua ja erinomaisesti olivat pärjänneetkin jutuista ja kuvista päätellen.


^ Iskällä oli periaate että ”niin kiva koira kuin Koda onkin, niin poju ei silti tule sohvalle.” Juujuu, niinpä niin! :D

Onni on koira, joka ei ilotulituksista välitä. Eetuahan ei raketit ole koskaan pelottaneet eivätkä haitanneet ja se onkin aina mukana pihalla keskiyöllä paukkeen aikaan. Koda ei kyllä liiemmin ulkona paukkeen aikaan halua olla, mutta sisällä ei korviaan letkauta suuntaan eikä toiseen joten meillä uudet vuodet menee onneksi kivuttomasti.:)

Sitten katseet jo pikkuhiljaa tulevaan.  Moni asia on vielä sen kuuluisan mietintämyssyn alla ja muutoksia tulee väistämättä, kun aika kuluu ja muu elämä tulee myös väliin ja ollaanhan vasta tammikuun alussa menossa! Kuitenkin tälle vuodelle on asetettu pari päätavoitetta, jotka menee kaiken muun edelle. Jos ne täytetään, kaikki muu sen jälkeen on vaan plussaa.

Eetu:
-Terveenä ja ehjänä pysyminen, ei sellaista viime talven kaltaista kynsivammaa enää, kiitos
- Ehkä mahdolliset terveystutkimukset?
- Myös Eetulle pari hierontakertaa
- Mahdollinen startti agilityn epiksissä?

Koda:
-Terveys ennen kaikkea
-TK1! Mielellään mahd pian ja ennen tokon sääntömuutoksia
- Nyt se perhanan BH plakkariin ja tuomarille joka ei nyrpistele nenäänsä noutajille
- JOS saadaan TK1 hyvissä ajoin, niin yksi startti AVOssa ennen sääntömuutoksia
- Näyttelyihin en aseta tavoitteita, ainoastaan toiveita. Ikuinen pessimisti kun ei pety ;) Ja näihin on pakko lähteä nöyrin mielin anyway. Toiveina siis toinen serti sekä ulkomaan serti.
- Vahvistaa uimisintoa ja tehdä siitä varmaa rannalla kuin rannalla. Sitä kautta aloittaa vesinouto treenit ja kokeilla ekaa kertaa lokin/sorsan hakua vedestä.
- Jos TK1 plakkarissa, niin alotellaan uudestaan rallytokon saloja
- Startti mölliagilityssä

Näistä siis lähetään. Katotaan nyt sitten mikä tulee olemaan saldo loppupeleissä. Mutta tosiaan tänä vuonna päätavotteet on lähestulkoon kokonaan kokeissa, eli TK1 ja BH kiintää mielessä. Tosiaan nuo tokon sääntömuutokset astuvat voimaan elokuussa ja haluaisin saada tuon TK1 alta pois hyvissä ajoin ennen sitä, koska halu olisi startata myös AVOssa vielä vanhoilla tutuilla liikkeillä. Meillä alkaakin nyt tammikuussa viiden kerran tokokurssi, jossa saadaan meidän tarvitsemaa häiriökoiratreeniä ja sisähallikokemusta. Koekalenteria on jo siis lähdetty selaamaan tiukasti.

Isoja kysymysmerkkejä ovat sitten mejä ja se luonnetesti. Toisaalta haluaisin testauttaa Kodan jo näin melko nuorena ja silti joku pikkuääni takaraivossa vielä käskee odottamaan, vuosikin kun saattaa tehdä suuren vaikutuksen tulokseen. Joten katsellaan nyt miltä tuntuu. Tekemistä siis riittää joka saralla, mutta intoa ja motivaatiotakin on, ainakin vielä tässä vaiheessa vuotta.:)


PS. Kodan sivua muokattu uuteen uskoon pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti