maanantai 12. syyskuuta 2016

Pentuetreffit

Viime lauantaina suunnattiin Hyvinkäälle Maijan luokse. Tällä kertaa kyläilyn aiheena oli Hymyn ja Kodan lapsukaisten pentuetreffit. Erittäin harmillisesti tosin jo aikapäiviä sitten sovittu päivämäärä ei sitten kauempaa saapuville sopinutkaan, vaikka itse olivat kyseistä päivää ehdottaneet alunperin.. No, tämäpä on niin tätä. Seitsemästä pennusta siis vain kolme oli paikalla isän ja äippäkoiran lisäksi. Eipä sillä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti tälläkin porukalla!

Sää suosi, aurinko paistoi siniseltä taivaalta tosi lämpimästi ja loi vielä oikein kesäisen tunnelman. Ei meillä mitään sen suurempaa ohjelmaa ollut, annettiin koirien vain juosta ja leikkiä minkä jaksoivat. Ihmisille oli tarjolla kahvia ja pullaa ja puhetta riitti.:)
Lopussa vähän (ainakin yritettiin) otettiin vähän näyttelyreenejä penikoiden kanssa, eli laitettiin vähän näyttelypönöttämisen saloja jo aluille. Olihan tuo nyt ipanoille vaikeeta seistä paikoillaan kun sisarusten kanssa leikkiminen olisi ollut huomattavasti hauskempaa! ;)

Kuvat puhukoon tässä postauksessa puolestaan, kuinka tollomainen lauantai meillä olikaan! Paikalla S-pentueesta olivat siis tosiaan luonnollisesti Maijan Siru, Hani sekä Leo-poika.

Hani ja Siru painimassa.
Iskä ja tyttäret hippasilla.
"Pitääkö mun kaikkia näitä kolmea yksikseen vahtia??"
Isä ja poika.<3
Jotain poikien omia juttuja siinä naureskellaan..:D
Hani.

Siskot laittaa veikan aisoihin.
Leo ja Siru.
Sinne se lelu nyt sitten meni..
Siskokset Siru ja Hani on kyllä ihan eri kaliiperiä!
Siru kouluttaa Leoa.:)
Leo-poika.<3
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi kunpa oisit saanut olla mukana!
Äiti ja poika.<3


Sitten nuo seisotuskuvat. Ikää pennuilla tulee nyt tämän kuun lopussa jo puolivuotta, nopeasti se aika menee!
Leo on minusta kyllä tosi lupaavan näköinen poika! Jalkaa riittää ja sporttisen oloinen poika kaikin puolin, isältään se on saanut tumman värin sekä hyvät valkeat tassut.:)

Sancandy's Speed Demon "Leo"
Sancandy's Shot in the Arm "Hani"
Hani on aivan erilainen kuin aiemmin nähneeni siskot Siru ja Eira. Ikäisekseen on jo todella iso ja vanttera tyttö, olematta kuitenkaan raskas, sekä jo todella pitkässä karvassa neiti on kaiken lisäksi! Kokoero pieneen siroon Siruun on kyllä aika hurja. Silti on kyllä todella tasapainoinen tyttö kaikin puolin, tosi lupaava ja kiva omaan silmään! Tosi jännä sekoitus sekä Hymyä että Kodaa.:) Toivottavasti saadaan Hanikin joskus kehässä käymään.

Sancandy's Sweetheart "Siru"
On tuo Maijan Sirukin kyllä sievä. Kasvaa tasaisesti ja on kaunis ilmeinen ja päinen. Turkki vielä tuloillaan, mutta sillä on Kodan tumma väri sekä iso valkea rinta. Neiti osaa jo hienosti pönöttää ja juosta näyttelyhihnassa joten katotaan kuinka käy.:)

Lopuksi Maija näytti vielä riistaa ja vaikka kakarat olivat jo pari tuntia telmineet yhdessä niin voi mahdoton minkä mylläkän varis aiheutti! Kaikki kuumuivat ihan ylikierroksille ja varis oli aivan loistava juttu kaikkien mielestä! Vuorotellen saivat kaikki kolme vaakkua kokeilla ja jokaisella nousi varis empimättä ja se olikin niin siisti juttu, ettei sitä olisi saanut muille antaa takaisin enää ollenkaan! Ei tarvinnut ketään houkutella vaakkua ottamaan. Riistaviettiä siis totisesti löytyy, wau! :)
Toivottavasti jaksavat kaikki tahoillaan tätä jatkaa koska alku on kyllä hieno!

Hani ja empimättä nostettu varis.
Leo ja vaakku,
Sirun taidonnäyte.
Ihan mahtavia lintu-uutisia kuului toisaallakin; Jyväskylään muuttanut Reima-poika ei sisaruksiaan tapaamaan päässyt mutta sille oli hyvä syy. Pikkumies oli nimittäin ensimmäistä kertaa jo metsäreissulla mukana ja ikää tosiaan 5kk, aivan huikeeta! Olen niin ylpeä!!

Siitä se lähtee!
Oli kyllä aivan mahtavaa nähdä, kiitos kaikille mukana olleille! Toivottavasti jatkossakin vielä nähdään ja saadaan jotain yhteistä järkättyä.:) Niin on hienot ja reippaat punanutun alut että.<3
Muuten meille ei tänne Kodan kanssa ihmeempiä kuulukaan. Ollaan vaan otettu rennosti ja nautittu lämpimästä syksystä. Helposti tarkenee uimassakin vielä käydä ja syksyinen metsä on maailman paras lenkkipaikka!
Parin viikon päästä juhlitaan herran 4-vuotissynttäreitä, huh!


2 kommenttia:

  1. Toi on ihana kuva toi missä Koda ja poika hymyilee, ne on oikeesti siinä tosi samannäkösiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! :D Molemmat kuvat on niin söpöjä mutta tosiaan toi hymyilykuva vie voiton, miten sattukin molemmille tollaset ilmeet.<3 On nuo pojat tulleet isäänsä ja tytöt enempi Hymyyn.:) Oli niin hienoa että iskä ja poika tuli vielä noin hyvin juttuun, mutta tuskin enää kauaa kun alkaa pikkuhiljaa pikkumiehelläkin varmaan jo hormonit heräillä.;) Ei auta meikän polttelevaa pentukuumetta kyllä yhtään näiden näkeminen!!

      Poista