keskiviikko 24. elokuuta 2016

Meidän tilaama C.I.E-ruusuke saapui ennätysvauhtia, tilasin sen lähes puoliltaöin sunnuntai-iltana ja tiistaina oli jo perillä. Pakko antaa Showlinkille isot ruusut nopeudesta! 


Pakkohan sen myötä oli vielä ruusukeposetukset ottaa, vaikka keli oli pilvinen, koiran turkki uimareissun jälleen pystyssä ja ruusuke vielä postin jäljiltä taittunut ja tuuli vei sitä mennessään. Mutta silti ei malttanut olla kuvailematta. Ei kait tätä voi liikaa hehkuttaa.:) 

C.I.E EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA TK1 RTK1 RTK2 Mäkiharjun Zupreme Surprise.
<3
Suuri haave on nyt tosiaankin toteutettu ja täytetty. Mutta sen jälkeen iski sellainen ihmeellinen pieni haikeus. Tai tyhjyys. Juuri tuon tittelin tavoitteleminen oli sellainen iso tavoite, päämäärä. Nyt kun se on saatu, niin kieltämättä tuli (ainakin hetkellisesti) sellainen olo että mitäs nyt sitten? Mitäs seuraavaksi keksitään? 
Juuri tällä hetkellä en osaa tuohon vastata. Koda täyttää tosiaan ensi kuussa vasta neljä vuotta. Vielä olisi toki paljon vuosia ja tekemistä jäljellä. Aika sen kai sitten tosiaan vaan näyttää.:) Näyttelyiden osalta ei nyt toki voi enää paljon enempää toivoa, vaatia tai ottaa paineita. Ei Kodalla ole niiltä osin enää mitään todistettavaa, ei kenellekään. 
Kaikki Suomen sertit sekä cacibit CIB:iä varten olisi jo toki täynnä, jos vaan saataisiin ne kuuluisat taipparit läpi. Sen verran realistinen täytyy kuitenkin olla ja ymmärtää itsensä sekä koiransa rajat, että nuo kaksi hienointa titteliä ei tule olemaan meidän listalla koskaan, harmillisesti. Joistakin ohjaajista ja koirista vaan on siihen, toisista ei. Eipä maailmasta onneksi lajit ja tekeminen lopu kesken sitten millään.:) 
Sen verran hauskaa on tämä reissaaminen ollut, niin minusta kuin varmasti Kodastakin, että silleen ihan pienesti haaveilen vielä sekä Ruotsin että Norjan sertistä. Mutta ei kyllä enää tämän vuoden puolella. Nyt me vaan relataan ja nautitaan elämästä! Ollaan se jo ansaittu.:) 
Jatketaan syksyn myötä Nosework hommia (mistä myöhemmin teen vielä isomman postauksen) ja ensi kuussa pidetään pentuetapaaminen Hyvinkäällä Maijan luona, jolloin toivottavasti mahdollisimman moni Kodan ja Hymyn lapsukainen olisi paikalla. Sitä todellakin odotellessa! <3

Kotona ollaan totta kai korkattu tollon väristä juhlaskumppaa herra inttivalion kunniaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti