tiistai 17. toukokuuta 2016

Pennut 7 viikkoa

Jouduin melkein syödyksi elävältä!
Niin se aika vaan rientää ja pennut kasvavat! Eilen Kodan ja Hymyn lapsosille tuli mittariin jo 7 viikkoa, eli ovat ns. "täysi-ikäisiä" ja valmiita luovutukseen. Ensimmäiset lähtevätkin uusiin koteihinsa jo heti tällä viikolla. Toisaalta ihanaa, mutta myös haikeaa. On näihin kaikkiin karvapalloihin kiintynyt jo niin paljon ja olen kyllä onnekas, että olen päässyt niitä paljon näkemään tämän seitsemän viikon aikana, suurkiitos siitä ennen kaikkea Maijalle! :) Oli hienoa olla tässä "projektissa" mukana, ja nythän kaikki OIKEASTI vasta alkaakin, kun pennelit lähtevät valloittamaan maailmaa kukin omalla tahollaan.:)

Kerkesin vielä viime perjantaina käydä katsomassa pentuja viimeisen kerran, kun koko pesue oli vielä koossa. Ilma suosi ja kakarat saivatkin olla ulkona, Maija oli ison hienon aitauksen sinne jo rakentanut.Siru.
Halinallet! <3


Steal the Show, isänsä poika.<3
Speed Demon Vilja-tätiin tutustumassa.
Siru (Sweetheart) ja Speed Demon Vieno-mummon ja Viljan kanssa.
"I'm a big big girl in a big big world.."
Sunshine.


Sunrise Surprise.
Sweetheart eli Siru, joka jää Maijalle.:)
Olen kyllä niin tavattoman tyytyväinen pentujen ulkonäköön, niiden väreihin ja valkoisiin merkkeihin sekä kauniisiin päihin ja ilmeisiin. Näyttäisi myös tässä vaiheessa (mitä nyt 7-viikkoisista vielä voi sanoa) että jalkavuutta ovat äidiltään perineet ja se on erittäin hienoa se! Myös todella leikkisiä, sosiaalisia ja avoimia pentuja ovat, koko ajan pitäisi päästä syliin rapsutettavaksi. Kyllä näkee että niitä on paljon käsitelty, sosiaalistettu ja paljon on heille lässytetty.:D
Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan mitä heistä ajansaatossa oikein kasvaa.:)
Eikä tämä vielä tähän pääty kuitenkaan. Yksi narttupennuista, Sancandy's Sweetheart eli Siru, tulee jäämään synnyinkotiinsa Maijan ja Hymy-emonsa luokse, joten ainakin tätä pikkuneitiä tullaan jatkossakin näkemään.:) Sen lisäksi pojista Speed Demon suuntaa Helsinkiin ja tämän pikkumiehen tulevan omistajan kanssa ollaan myös jo sovittu isän ja pojan yhteisreffeistä ja reeneistä, huippua!

Tässä vielä kertaalleen kennel Sancandy's S-pentue n. 7-viikon ikäisinä:

Sancandy's Sweetheart eli Siru.
Sancandy's Shot in the Arm.
Sancandy's Sunshine "Eira"
Sancandy's Smile a While "Sani"
Sancandy's Steal the Show.
Sancandy's Sunrise Surprise
Sancandy's Speed Demon.
Toivottavasti pääsevät mukaviin koteihin ja jokunen pyörähtäisi kehässäkin näytillä joskus.:) Itsellenikin se olisi tärkeää tietoa, että mitä Koda oikein periyttää. Pojista Sunrise Suprise suuntaa Jyväskylään tarkoituksena olla isona metsästyskoira käytännön metsällä, huippua sekin!
Me täältä Koda-isän kanssa toivotammekin lapsosille pitkää ikää ja terveyttä ennen kaikkea! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti