lauantai 11. maaliskuuta 2017

Pullat uunissa x2

Tänään saatiinkin aikamoisia pentu-uutisia! Koda-herralle on nimittäin tulossa peräti tuplapentueet kennel Hederasiin ja vielä lyhyen ajan sisään!
Koda reffaili tammikuussa Luna-neitiä (Hedera's Absolutely Beautiful), mutta lähes kolmen päivän yrityksen jälkeen koirat eivät vain jääneet kunnolla nalkkiin kertaakaan. Tästä emme siis jääneet pentuetta odottamaan, vaikka Minna tosin silloin jo sanoi että on se silti mahdollista kun tavaraa kuitenkin tuli vaikka reisille menikin... Mahdollista, mutta ei kovin todennäköistä. Ainakaan tällaisen ikuisen pessimistin mielestä.:D
No, Minna laittoi tässä vähän aikaa sitten viestiä että kyllä siellä Lunan massussa taitaa sittenkin olla kuin ollakin porukkaa! Tiineysoireet eivät kovin kummoiset neidillä ilmeisesti olleet eikä masukaan vielä iso, joten Minna epäili hyvin pientä pentuetta, 1-3 pentua maksimissaan. Niin yllätys se oli että pentuja ylipäätään oli tulossa. No, tänään  Luna kävi tiineysröntgenissä ja tadaa!

(c) Minna Ahlström
Siellä on ainakin kuusi päätä, monien mukaan jopa seitsemän! Käsittämätöntä, uskomatonta. Todelliset ihmepennut! :) Tosin oli röntgenissä eläinlääkärikin todennut että kyllä se voi onnistua ilman nalkkiakin ja näköjään voi, onpahan tämäkin nyt nähty! Voi mikä Sonni-Koda! :'D

Kaunis Luna ja massu.<3 (c) Minna Ahlström
No, koska tosiaan oltiin varmoja että Luna jäisi tyhjäksi niin päätettiin kokeilla Bonitan (Hedera's Be My Angel) kanssa jos saataisiin tulosta aikaan. Neiti juoksikin sitten tasan kuukauden Lunan jälkeen ja Bonin kanssahan oli todella hyvät treffit kuten edellinen postaus sen kertoikin. Haluttiin siis taata että onnistuisi sitten edes tämä toinen yhdistelmä, kiitos Minnalle kun oli silti edelleen kiinnostunut Kodaa käyttämään! :)
Ja nyt Bonin astutuksesta on kulunut hieman yli kuukausi ja kaikki ennusmerkit ovat kertoneet että myös siellä on vauvoja tulossa! Tuplat siis tiedossa juurikin tästä syystä, jos se jotakuta on tässä ihmetyttänyt että miksi samalla uroksella kaksi pentuetta samassa kennelissä ja vielä ihan peräkanaa.

Hangon kaunotar Bonita ja massu neljänellä viikolla. (c) Annika Lindholm


Onhan tässä tehnyt mieli hehkuttaa ja kertoa näistä treffeistä ja tulevista vaaveista jo vaikka kuinka paljon ja kauan, mutta kyllä vaan hyvää kannatti odottaa hissukseen, kunnes varma oli varmaa! On nämä Kodan ja Lunan pennut edelleen totaalinen ylläri, sekä ennen kaikkea niiden määrä! Taitaa Koda-herralla olla aika tujua tavaraa..:'D
Kasvattajan kannalta tietysti olen iloinen että toivotut yhdistelmät toteutuvat sittenkin, vaikka tuleehan tuossa olemaan kädet täynnä tekemistä. Lunahan synnyttää peräti jo reilun viikon päästä, Bonin ja Kodan pesuetta odotellaan huhtikuun puolessa välissä. Hurjan jännä pentukevät kerta kaikkiaan! Nyt vaan toivotaan että molemmilla tytöillä menee kaikki hyvin loppuun saakka ja mielenkiinolla ja innolla jäädään odottamaan että mitä sieltä oikein tulee.<3

Siitä päästäänkin sitten seuraavaan aiheeseen; meidän pentuun. Kyllä, meille tulee pentu. Sitä on pohdittu ja mietitty jo pidemmän aikaa ja odotettu sopivaa aikaa ennen kaikkea. Kyllähän se teki kovasti mieli pentua ja vuosi sitten kun Hymyn ja Kodan pesue syntyi. Mutta silloin järki sanoi että ei vielä. Kodan kanssa oli tavotteet vielä kesken ja vielä niin kovin nuori, on toki sitä edelleen vieläkin.:D Herra K on ollut todella rauhallinen tolleri koko ikänsä, mutta kun se täytti sen neljä vuotta se oikeasti ihan "aikuistui" silmissä. Siitä tuli niin rauhallinen ja tasapainoinen ja kaikki tavoitteetkin on nyt täytetty.
Viime syksystä lähtien on siis itänyt ajatus uudesta pennusta ja nyt mitä pidemmälle kevättä kohti menty niin sitä kovemmin on alettu säästää sekä ennen kaikkea henkisesti valmistautua uuteen pikku riiviöön. Näiden Kodan pentusuunnitelmien myötä se sitten oikeastaan sinetöityi.
Nyt on sitten vaan mietitty pää puhki, että ottaako Kodan pentu vai muualta. Kodan oma poika olisi totta kai ihana, aivan hemmetin ihana. Siihen kehittyisi varmasti aivan erityinen tunneside ja tietäisi aika lailla mitä siitä on odotettavissa. Olisi aivan ihana ajatus seurata isän ja pojan aivoituksia ja näistä molemmista yhdistelmistä on kyllä odotettavissa iloisia ja kilttejä sekä ihan kivannäköisiä tollereita.;)
Olen kuitenkin pitänyt silmällä jo jonkun aikaa myös yhtä todella mielenkiintoista ja lupaavaa yhdistelmää. Sen kanssa kaikki on tuntunut loksahtavan paikalleen, hienoista vanhemmista lähtien. Tämän nartun olisi tarkoitus juosta huhtikuussa, joten isoja päätöksiä tässä olisi kyllä pian tehtävä. Mieli on vaihdellut lähes päivittäin, kunpa vaan voisi ottaa molemmat, sehän se ratkaisisi ongelman! :) Mutta kun ei ihan pysty... Siitä on minulle tosin jo pentu varattukin itse asiassa, joten tämän hetkinen tilanne on että pentu tulisi "perheen ulkopuolelta." Nimikin on uudelle tulokkaalle ollut jo pitkän aikaa valmiina odottamassa. Nyt vain puuttuu vielä itse pentu.:)
Positiivinen ongelmahan tämä periaatteessa vaan on, kun on monta hyvää mistä valita. Odotetaan nyt ihan rauhassa että saadaan nämä Kodan morsiamien pennut turvallisesti maailmaan ja miten muualla menee. Kyllä sen "the pennun" sitten tietää, kun sen näkee.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti