tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulu on taas!

Aatonaattoa viedään ja eteläänkin saatiin kuin saatiinkin lunta kuin tilauksesta! Viime päivinä ollaankin siis ulkoiltu ahkerasti ja nautittu valosta ja lumesta, sekä koirat että emäntä.
Muuten ei ollakaan mitään maailmaa mullistavaa tehty sitten viime päivityksen. Tosin viime viikolla Kodalla oli tuo toinen hierontakerta ja vieläkin on tuo takapää vaan itsepäisesti jumissa. Marian mukaan ei kuitenkaan enää ihan NIIIN juntturassa kuin ensimmäisellä kerralla, mutta vieläkin teki kipeää ja lihakset laittoivat vastaan. Mutta niinhän se on ihmisilläkin, että jos on kovia jumeja niin se vaatii muutaman hierontakerran että paikat kunnolla aukeaa. Sovittiinkin siis seuraava kerta tammikuulle, kun siihen mennessä on tuo meidän agilitykin saatu päätökseen ja saataisiin nekin jumit sieltä sitten pois.

Viime viikolla saatiin nauttia pieni vilaus auringosta, jonka innoittamana käytiinkin vähän uusissa lenkkimaisemissa ja maastosta löytyikin ihania sulia vesiojia. Tollohan oli ihan onnessaan!

Eilen pyörähdettiin taas jo tutuksi tulleessa palvelukoti Wilhelmiinassa, jossa Koda on siis ennenkin käynyt vanhusten paijattavana. Käytiin siellä toivottelemassa hyviä jouluja ja punakuono kulki joulukulkunen kaulassa kilkattaen huoneissa silitettävänä ja kärsivällisesti kuunteli mummojen juttuja. Siitä jos mistä tuli hyvä joulumieli itse kullekin.:)

Kohta on myös taas se aika vuodesta kun on aika suummata yhteen kulunutta vuotta sekä tuumailla jo hieman tulevaa, mutta sitä ennen vielä rauhoitutaan joulunviettoon ja syödään hyvin ja relataan! Pojat vahtivatkin tänään uskollisesti kinkun paistoa ja saivat ensimmäisinä jonossa maistaa. Ja maistuihan se!
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin hyvää joulua toivottavat Eetu-tonttu, Koda-poro sekä itse allekirjoittanut! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti