tiistai 12. elokuuta 2014

Vesipedot

Relattiin tosiaan viime viikonloppu mökillä kaiken härdellin jälkeen ja hyvää teki! Siellä kyllä hermot ja sielu lepää...mutta pojat ei!
Meno oli kyllä ihan erilaista kuin ennen, sillä nyt meillä on kaksi mahotonta vesipetoa! Koda on saanut sen verran intoa ja itseluottamusta viime aikojen pulikoinnista, että se syöksyi päätä pahkaa myös mökkirantaan uimaan ja sitä se ei ole tehnyt koskaan ennen!
Kallioiselta päärannalta uiminen on vielä vähän jännää; sieltä on kyllä muutaman kerran jo pulahdettu pallon perään, mutta matalampi ja kaislikkoinen veneranta on kaikista paras paikka. Yltäähän siinä tassut välillä pohjaan niin, että voi käydä kunnon vesitaisteluja kepeistä Eetun kanssa. Vielä kesän alussahan Koda ei suostunut edes kahlaamaan tässä samassa rannassa, mutta nyt se on koko mökin paras paikka.:) Aina kun huhuiltiin poikia takaisin pihaan, niin rannastahan nuo ylös juoksivat.
Juuri tätä me ollaan kyllä toivottukin, että molemmat pojat olisivat innokkaita uimareita ja nyt se toive on toteutunut! Nyt saa parhaat kaverukset remuta siis sekä maalla että vedessä, parhautta! :)

Äiskä heitä jo se keppi, me oltais menossa jo!
Suuruudenhullu pihis.
Jätkästä on tullut niin ihanan itsevarma vedessä.
Ei tän ilosempaa naamaa oo nähtykään!
Höntit.
Pihis voitti tän kisan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti