sunnuntai 3. elokuuta 2014

Valmistautumista elokuun koitoksiin

No niin, nyt on sitten elokuukin jo korkattu ja se onkin hyvää vauhtia käynnissä ja tulevat tapahtumat senkus vaan lähestyvät!
Lämpöä ei ainakaan ole puuttunut ja mulle alkais kyllä jo rehellisesti sanottuna pikkuhiljaa riittää nää helteet ja koirat on varmasti samaa mieltä. Vaan ei, entistä kuumempaa on luvattu taas!
No, ollaan tässä käyty hakemassa viilennystä taas vedestä. Eetu on päässyt (onneksi levättömään!) mökkijärveen polskuttelemaan ja me käydään edelleen tuolla tutussa montussa Hyvinkäällä. Ja joka kerta meno on aina vaan innokkaampaa, nyt punaturkki jo menee odottelemaan ranteveteen vaikka palloa ei ole vielä edes heitetty.:) On tuo ero entiseen kyllä huima, ja vain parissa viikossa!

Novascotian saukko.
Hotspottien välttämiseksi ei kuitenkaan ihan joka päivä käydä polskuttelemassa, vaan yritetään viilentyä muilla tavoin. Päästiin remontin jälkeen viimein takaisin omaan kämppään, ja täällä paras lepopaikka on ehdottomasti meidän pelastavan enkelin, ilmastointilaitteen, edessä. Siinä kelpaa kyllä köllötellä.


Tämän lisäksi olen muutaman kerran tehnyt nakki/lihapulla "mehujäätä" molemmille pojille ja hyvin on maistunut! Niitä nuoleskellessa saa ajankin kulumaan hyvin, kun parvekkeella menee helposti 1,5-2 tuntia noiden parissa ja kun herkut on saatu jään sisältä syötyä niin loppujäiden päällä onkin sitten ihana pyöriskellä!


Mutta tosiaan, SNJ ja Maailman Voittaja ovat jo ihan nurkan takana! Sen verran nöyränä ja realistina niihin kekkereihin lähdetään, että tavoite kaikista näistä isoista näyttelyistä (myös TollerShowsta myöhemmin) on EH. Osallistujamäärä on kuitenkin niin suuri ja taso hurja, niin jos tulisi se EH, olisin kyllä niiiiin tyytyväinen! Ja kuten Katrikin minua Mäntsälässä asiasta valaisi, niin sen EH:nkin voi antaa vain laadukkaalle koiralle. Näihin lähdetäänkin oikeastaan vaan kokemuksen vuoksi, eipä ole todellakaan ihan joka vuotista herkkua että MV on ihan tässä nurkan takana joten pakkohan se on käydä tsekkaamassa ja koiria ihailemassa.:)

Suunnitelma onkin nyt se, että huomenna yritetään keretä käydä vielä uimassa ja tiistaina-iltana päästäänkin sitten vielä käymään meidän vakiotrimmaajan hoivissa. Keskiviikkona onkin sitten pesun aika ja siitä suunnataan kohti SNJ:tä ja MV:tä. Kuumaa on luvattu ensi viikoksi, mutta jos jaksettaisiin kärvistellä sen aikaa niin viikonlopun voisi taas viettää tuolla veden äärellä.:) Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti