torstai 21. marraskuuta 2013

Velikullat

Viikonlopun mahtavaa sattumaputkea jatkoi se, kun tajuttiin Kodan puoliveljen,Niilon, Henna-mamman kanssa että ei perhana, mehän molemmat asutaan täällä Jyväskylässä! Juteltiin siis Facebookissa ja sen lisäksi kävi ilmi että Koda ja Niilo asuvat ihan kivenheiton päässä toisistaan, hassua siis ettei olla törmätty aikaisemmin. Varmasti olisi todella samannäköinen tolleripoika pistänyt täällä silmään.:) Sovittiinkin siis veljesten yhteislenkki ja käytiin eilen Harjulla yhdessä kävelemässä ja punaturkeista juoruamassa, Niilo vaikuttaa vähän kovemmalta ja omapäisemmältä (isäänsä tullut! :D) pojulta kuin Koda, mutta hyvin paljon samoja piirteitä ja tapoja veikoilla myös on.
Pojut tulivat oikein hyvin juttuun, kunhan tietty hajurako pidettiin eikä liiaksi päästetty selkiin hyppimään, ja kyllä sitä välillä ihan vierekkäin kuljettiin oikein nätisti. Omista mammoista oltiin melko mustasukkaisia, mutta pojat on poikia, varsinkin mammanpojat! ;)

Saatiin pienen säätämisen jälkeen (lähinnä koska Koda ei millään olisi malttanut olla paikoillaan) veikat pariin yhteiskuvaankin.


Hienot punaiset pikkumiehet.


Aika velikultia. Sovittiinkin, että käydään toistekin yhteislenkillä niin pojut tottuvat toisiinsa, jotta voidaan jatkossa tehdä yhteistreenejä ilman suurempaa veljeskateutta.:)
Lopuksi Henna kävi näyttämässä minulle Rahulan Rehu-nimisen eläinkaupan jossa shoppailtiinkin tovi, kaikki oli niin halpaa! Oli ihan mahtavia tarjouksia ja vaikka mukaan tarttui mitä herkkuja, kaikki maksoivat vain reilut 7 euroa. Hyvästi Musti ja Mirri siis! Pakkasessa odottaa nyt iso pötkö lohta ja naudanmahaa, ne on Kodan ehdotonta lempparia vaikka minulle pienen hajuhaitan aina aiheuttaakin.

Äiti kiusaa!
Saatiin muuten tänään myös ensilumi Jyväskylään, VIHDOINKIN! Ja tosiaan sellasta lunta joka ei ainakaan vielä iltaan mennessä ole sulanut pois. Kyllä oli punaturkki ihan onnessaan, Koda on lumen ykkösfani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti