maanantai 25. marraskuuta 2013

Lumileikkejä

Eilinen sunnuntai-aamu oli upea, aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja aamuyöstä maa oli saanut jo muutaman sentin lumipeitteen. Se aiemmin satanut lumi suli jo samana iltana loskaksi mutta tämä oli ihanaa uutta pakkaslunta. Aurinko lämmitti ihanasti eikä edes tuullut (mikä on Jyväskylässä harvinaista!) joten oli ihan mahtava ulkoilusää.
Meillä kävikin siis ihan loistava tuuri kun oltiin sovittu Windyn ja Tiian kanssa treffit sille päivälle. Pakattiin siis punaturkit autoon ja suunnattiin kohti Laajavuorta.
Ajettiin laskettelurinteen päälle ja päästettiin kakarat rinteeseen juoksemaan. Varsinkin Koda päästeli höyryjä ihan kunnolla, kun poju ei ollut pitkään aikaan päässyt irti revittelemään. Heiteltiin kakaroille dameja alamäkeen ja kyllä siinä olikin kunnon liikuntaa kun lumihangessa ylösalas rinnettä juoksivat.
Kuvat kertokoot lopun meidän hienosta ulkoilupäivästä ja kakaroiden hurjasta menosta. On nuo kaks vaan aikamoinen parivaljakko.:)


Kodalle tarttui aika isot lumipaakut tassuihin ja sen yrittäessä repiä niitä pois, poju taisi näykkäistä siinä samalla itseäänkin hitusen, sillä oikean takajalan kynnenjuuresta purskahti lumelle vähän verta. Kotona putsasin haavan ja pieni reikä siinä näkyy. Se vieläkin aukeaa ja vuotaa melko helposti jos Koda sen johonkin repäisee, mutta seuraan ja puhdistan sitä tässä vielä muutaman päivän, toivotaan jos se siitä lähtisi umpeutumaan ja paranemaan itsestään. Kipeä se ei onneksi ole millään tavalla. Että näiden kanssa sitten aina sattuu ja tapahtuukin.

Voi näitä murusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti