keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pistettiin eilen hyvä kiertämään ja infottiin Windyn omistajaa Rahulan Rehusta. Windy-raasuhan on tosi allerginen vehnälle ja ilmeisesti myös riisille ja joutuu siis olemaan tarkalla ruokavaliolla, joten vinkkasin Tiialle että sieltä saa todella halvalla raakaruokaa ja luita. Ajeltiin siis iltapäivästä sinne ja Kodalla on taas herkkuvarasto täydennetty ja pakastin on jälleen täynnä lohta,poroa,kanaa,kalkkunaa,possua ja naudan mahaa.
Edelleen siis annan puolet nappulaa ja puolet raakaruokaa ja toistaiseksi aion tämän linjan pitääkin, aion vaan vaihtaa nappulankin johonkin selvästi lihaisampaan ja halvempaan vaihtoehtoon kunhan tämänhetkinen Royal Caninin säkki on ensin tyhjennetty.

Nam, BARF.
Meillä on täällä myös pieni potilas tällä hetkellä, kun tuo takatassun haava ei ota millään umpeutuakseen. Se on siis pintahaava ja vain 1,5-2cm vekki mutta ei vaan millään lähde kasvattamaan rupea. Olen sen joka päivä putsannut ja varsinkin aina lenkin jälkeen ja puhtaana se on onneksi pysynytkin eikä Kodakaan sitä näplää ollenkaan eikä se kipeää tee. Tänään sitten kaverin avustuksella väsättiin siihen sidetaitos ja sukka päälle että jos se nyt auttaisi. Meillä on maanantaiksi varattu rokotusaika joten jos se sinne asti pärjäisi niin voisi sen siinä samalla tarkistuttaa ettei erikseen tarvitsisi siellä käydä. Potilas itse ei onneksi ole oikein moksiskaan, mamma nyt vaan on taas heti hössöttämässä kaikesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti