tiistai 24. syyskuuta 2013

Uusi naapuri

Viikonloppuna tuohon seinänaapuriin muutti aivan hellyyttävä bullterrierin pentu, Igor. Igor tuotiin tänne Ranskasta asti joten pitkä ja jännittävä oli matka pikkuisella. Tänään annettiin sitten poikien vähän tutustua ja telmiä yhdessä tuolla pihamaalla, kun aurinkokin vihdoin vähän paistoi. Aluksi oli pikku bulli luonnollisesti vähän ihmeissään ja jopa vähän peloissaan, mutta jo pian se otti häntänsä pois jalkojen välistä ja uskalsi Kodaa päin jo vähän hyppiä ja perässä juosta. Kodalla on aivan mielettömästi nyt patoutunutta energiaa, kun olin kuumeessa viikonlopun ja lenkkeily jäi siis todella vähälle. Yritin sitä irti pitää mutta juokseminen oli niin päätöntä ja pelottavan näköistä säntäilyä että pakko se oli taas remmiin pistää.
Pennun kanssa se tosin leikki niin kiltisti, antoi ryömiä päällä ja purra korvista ja pannasta ja antoi jakaa löytämänsä kepit ja risut vaikka on niistä yleensä todella suojelevainen. Aika parivaljakko noista varmaan vielä tulee.;)
Nyt on sitten tässä meidän kutoskerroksessa kaikissa asunnoissa koira, joten vilskettä ainakin riittää. Hiljaisia koiria ovat kaikki kyllä myös onneksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti