lauantai 14. syyskuuta 2013

Kaksi kouluviikkoa on jo takanapäin ja sää on kyllä hellinyt Jyväskylää oikein urakalla! Kerta kaikkiaan ihan mahtavat aurinkoiset ja lämpimät säät lähes joka päivänä ja se on kyllä näkynyt kaikessa meidän tekemisissä; ollaan käyty Harjulla juoksulenkeillä ja kävelty Jyväsjärven ympäri moneen kertaan ja Koda on päässyt pulahtelemaan rantaveteenkin muutaman kerran.
Treenitkin ovat jatkuneet loistavaan malliin. Keskiviikon agilitytunnilla Kodalla tosin oli puomille tultaessa niin paljon intoa ja vauhtia täynnä että poju astui vähän harhaan ja pudota mätkähti maahan. Mitään ei kuitenkaan käynyt eikä mitään kammon tapaistakaan jäänyt vaan otettiin este samantien uudestaan ja ihan yhtä kivaa sitä oli tehdä kuin ennenkin ja hyvä siis niin!

Susijengiä on pitänyt seurata myös.
 Tänään oli taas niin lämmin ja aurinkoinen päivä, että suunnattiin koirapuistoon ja aikaa vierähti siellä lähes kolme tuntia! Yksi syy siihen taisi kyllä olla se, että paikalle sattui kuin tilauksesta kaksi muuta tolleria; 5kk Windy ja vielä vähän myöhemmin 6kk Taavi. Kyllä siinä siis oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun kolme nuorta punaturkkia pisteli yhdessä menemään! Koda tosin oli aika ajoin enemmän kiinnostunut puistosta löytyneestä pallosta kuin muista kavereista ja välillä se katseli noiden kahden junnun leikkejä sillä silmällä kuin "en kai mä ollut pentuna noin rasittava?" Se antoi kummankin kakaran ryömiä päällään ja makasi kiltisti maassa kun varsinkin Windy halusi järsiä kaveria joka paikasta. Ihan kuin Koda olisi ollut paljon vanhempikin kaveri vaikka ikäeroa oli vain tosiaan se 6kk. Mutta paljon siinä juteltiin ja kyseltiin mielipiteitä ja kokemuksia meidän tollereista ja sitten Windyn omistajien kanssa vaihdettiinkin numeroita ja sovittiin että nähtäisiin ja treenattaisiin yhdessä jatkossa, ihan huippua! :)

Koda & Windy.

Koda-setä ja kakarat.Ja enää parin hassun viikon jälkeenhän meillä koittaa jo 1-vuotis päivät, en kestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti