maanantai 2. syyskuuta 2013

Syksy saa

Kauan suunniteltu ja odotettu Toller Show jäi meiltä viime viikonloppuna sittenkin näkemättä ja kokematta, ikävä kyllä. Olin nimittäin juuri sitä ennen parhaan kaverini luona Hollannissa viikon kyläilemässä ja me kumpikin saatiin flunssat. Tulin juuri edellisenä päivänä takaisin Suomeen ja olo oli aika kurja ja tukkoinen. Junnu-urokset olisivat olleet heti klo 9.30 vuorossa seuraavana aamuna ja vaikka heräsin varmuuden vuoksi seitsemältä tarkastelemaan tilannetta, huomasin olon olevan vieläkin kurja ja ulkona olevan kaatosade, joten jäätiin suosiolla siis pois.
Näin jälkikäteen harmittaa ihan vietävästi, olin niin kauan tuota tapahtumaa odottanut! En usko että Kodan arvostelu olisi muutaman viikon sisään niin hirveästi muuttunut, mutta se tollerien ja uusien tolleri-ihmisten näkeminen olisi ollut se juttu minkä vuoksi sinne halusin! No, ainahan se on ensi vuonna toki uudestaan.

No, palattiin sitten tosiaan eilen illalla Kodan kanssa takaisin tänne Jyväskylään ja on tässä hyviäkin juttuja; meillä on nyt täällä 10 neliötä isompi kämppä ja Koda on alkuihmetyksen jälkeen ollut ihan mielissään kun on enemmän tilaa missä riekkua. Nyt kun ollaan taas kerrostalossa eikä Eetu ole kuvioissa niin Koda on ollut taas oma rauhallinen itsensä. Meillä alkaa tällä viikolla nyt myös ihan tosissaan toko-valmennus sekä agility. Sovittiin opettajan kanssa että otetaan Kodan kanssa pari 30 minuutin yksityistuntia, että meiltä vielä puuttuvat A-este, puomi ja pöytä tulevat tutuiksi ja sen jälkeen meidät sijoitetaan sopivaan ryhmään.
Oon niin tyytyväinen, just näitä oon tässä syksyssä odottanutkin! Itse ainakin puhkun tauon jälkeen treeni-intoa, toivottavasti sama tarttuu pojuunkin.

Ilmoitin tosiaan Kodan myös siihen Jyväskylän KV:hen marraskuulle, minkä olen aiemminkin maininnut. Se onkin sitten meidän vika näyttely tälle syksylle ja oikeastaan koko juniori-luokassa, koska olen ajatellut antaa pojun sen jälkeen kasvaa ja kehittyä ihan rauhassa, tehdä PEVISA-tutkimukset siinä välissä ja myöhemmin keväällä sitten taas kokeilla kehissä menoa nuorten luokassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti