torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesä ja kärpäset ja kiireet

Kiireistä aikaa tämä kesä! Vaikka juuri nyt pitäisi olla se aika vuodesta kun otetaan rennosti niin ei meillä vaan ainakaan. Toisaalta päätinkin sen jo hyvissä ajoin että tämä kesä mennään ihan koirien ehdoilla ja tehdään ja harrastetaan mahdollisimman paljon, kun syksyllä ja talvella opiskelu verottaa aikaa kuitenkin niin tavattoman paljon.

Kuten jo todettu, tapahtumaa riittää. Saatiin Kodan kanssa peruutuspaikka Mejän alkeiskurssille nyt viikonloppuna! Vihdoinkin pääsee niihinkin hommiin, olenkin juuri tuohon mejään halunnut tutustua jo vaikka kuinka kauan. Lauantaina on teoria osuus ja jälkien teko, sunnuntaina sitten itse jäljestys. Noutokurssiakin on jäljellä vielä pari tuntia ja näyttelykurssia yksi tunti, tosin viimeisin tunti meni niin hyvin että päätin viimeisen kerran käyttää Eetun kanssa työskentelyyn. Pieni näyttelykärpänen kun on päässyt puraisemaan Eetunkin kohdalla.

Ilmoitin tosiaan Kodan eilen Toller Showhun joka järjestetään Lahdessa 1.9. Sitä ennen olisi tarkoitus ensi keskiviikkona osallistua Helsingissä Match Showhun ja heinäkuun lopulla täällä Keravalla järjestettävään mätsäriin myös, mennään ihan vain kehäkokemusta niihin hakemaan.
17.8 olisi Kouvolassa kaikkien rotujen näyttely johon meitä vähän on houkuteltu. Vielä on pari päivää aikaa miettiä ja ilmoittautua, jotenkin kutkuttaisi kyllä. Jyväskylässä olisi sitten marraskuussa kansainvälinen näyttely ihan meidän naapurissa joten sen merkkasin jo kalenteriin ylös myös.

Mutta tosiaan ennen kaikkea tätä ensin metsään jäljestämään, toivottavasti kelit suosii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti