tiistai 28. toukokuuta 2013

Reissu-Koda

 

Lähdettiin tänään Kodan kanssa käymään taas Jyväskylässä, pakko käydä nyt suorittamassa tämän kevään viimeiset tentit pois alta. Olisin kyllä mieluummin jättänyt Kodan Etelä-Suomeen siksi aikaa kuin tuonut sen tänne muutamaksi päiväksi kuumaan yksiöön mutta pääseepähän poju tuohon järvelle viilentymään onneksi.

Pakko vaan silti vieläkin ihailla miten rauhallinen ja ennenkaikkea HELPPO Koda on reissatessa. Se on niin kiltti, rauhallinen ja reipas pieni reissumies ettei tosikaan. Mulle ei tulisi mieleenkään lähteä Eetun kanssa millään julkisella liikenteeseen, mutta Koda menee minne vain ja missä vain. Ollaan yllätetty monet kanssamatkustajat, jotka ovat ihailleet että "ottaapa sun koira niin rauhallisesti" ja sanottu siihen että "joo ja tää on vasta puolivuotias!" Tietty joskus vähän meinaa innostua jos samassa vaunussa on muita koiria ja tekis niiin mieli pistää leikiksi siinä penkkien alla ja välissä mutta on se niin helppo.:)

Jyväskylässä oli tänään aivan mahtava kesäsää ja kuuman junamatkan jälkeen käytiinkin kiertämässä 5km lenkki Jyväsjärven rannalla. Matkalla oli muutama pieni rannankaistale jossa koiruus pääsi kahlailemaan ja viilentymään. Piti kuitenkin yhdessä vaiheessa napata poika aika nopeasti kiinni, kun kaislikosta uiskenteli esiin pari sorsaa ja johan oli vannoutunut lintukoira lähdössä oitis perään.

Nyt yritetään tosiaan tsempata vikoihin tentteihin niin päästäisiin kunnolla kesälaitumille molemmat. Ei oikein vaan inspais näillä keleillä istua sisällä lukemassa, ei sitten yhtään!

Jyväskylä-city tolleri.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti