sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Heipparallaa!

Päätin tässä kesänkorvalla aloittaa uuden blogin, jossa kertoilen kahden karvaisen kauhukakaran kuulumisia. Pidin ennen pelkästään Eetulle blogia, mutta meille ei ns. tapahtunut niin paljon mitään jännittävää, joten sen blogin kirjoittaminen sitten jäi. Mutta nyt kun kuvioihin on tullut myös tolleri, on sitä menoa ja meininkiä yhtäkkiä kummasti tullut lisää!

Koda on ollut minulla nyt 6kk ja tässä välissä olisi ollut jo vaikka mitä tapahtumia ja kerrottavaa, joten sinänsä harmi että aloitan tämän blogin vasta nyt. Toisaalta kun Koda jo pikkuhiljaa lähenee yhtä vuotta (apua ei mun vauva voi olla jo niin iso!!) niin voidaan ruveta harrastamaan jo vähän enemmän ja sitä myötä tapahtumia ja kerrottavaa myös riittää.

Aiotaan viettää Kodan kanssa lähes koko kesä Keravalla Jyväskylän sijaan, joten pojat tulevat olemaan tiiviisti yhdessä ja varmasti tulee sellaisia kohelluksia joista täällä on pakko kertoa. Suunnitelmissa on myös tavata kesän mittaa Kodan veljeä Niiloa sekä Jedi-iskää ja siskopuoli Stellaa.


Näin tyylikäs tilannekuva syntyi tämän päivän kommelluksista. Ei ne vaan pysy paikallaan, ei sitten millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti