lauantai 8. lokakuuta 2016

Pentujen tuloksia

Hymyn ja Kodan lapsukaisista uransa näyttelykehissä korkkasivat tänään sekä Siru että Leo. Siru oli Maijan kanssa SNJ:n päänäyttelyssä Tampereella, eli ei mikään ihan häävi avaus! Pentuja oli Siru-neidin luokassa iso määrä, peräti 12 pentua. Senpä takia neidin suoritus ja tulos olitodella hieno; Siru sijoittui tämän suuren luokan toiseksi kunniapalkinnon kera! Aivan huikeeta, vielä kerran tätäkin kautta onnea Maija ja Siru! :)
Tanskalaistuomari Lisbeth Bech antoi nyt 6-kuiselle neidille todella kivan ja lupaavan arvostelun:

"6 months old bitch. Good size. Feminine head & expression. Correct bite, eye color and ear set. Level topline, well set tail. A little bit long in loin. Strong legs, nice paws. Sound moves. Nice coat. Good temperament."
-> PEN2, KP

Sirun posetuksia Tampereella.:) 

On kyllä itse asiassa tuossa Sirun arvostelussa todella paljon samoja asioita, mitä Kodallekin on monta kertaa sanottu. Tunnistaa siis kyllä ihan isänsä tytöksi.;)

Minä sen sijaan suuntasin tänään Leon ja omistajansa Sinjan kanssa kohti Tuuloksen pentunäyttelyä. Olin luvannut lähteä kuskiksi, seuraksi ja avuksi parivaljakon ensimmäiseen koitokseen.:) Pitkä reissu siitä tulikin, aikataulut venyivät pahasti, mutta kylläpä silti vaan kannatti käydä Hämeenlinnan puolella pyörähtämässä!
Tollerin pentuja Tuulokseen oli ilmoitettu kolme kappaletta, kaksi urosta ja yksi narttu joten kisaa Leonkin luokassa oli. Tuomarina oli tiukaksi tiedetty Reia Leikola-Walden, jolta Kodakin on aikoinaan sileän erin käynyt hakemassa.
Sinjaa varmasti jännitti mennä kehään ekaa kertaa, mutta sain ylipuhuttua että nyt kyllä menet sinne oman koirasi kanssa ja kyllä olikin ilo katsella menoa kehänreunalta! Leo esiintyi hienosti, iloisesti ja rennosti ja seisoi todella hyvin. Ihan kuin olisivat kehässä ennenkin käyneet-meiningillä.:) Ja niin sitten kahdesta urospennusta Leo osoitettiin ensimmäiseksi kera kunniapalkinnon! Narttupentu saatiin sitten vastaan, mutta kyllä sieltä ROP-pennun ruusuke Leolle ja Sinjalle ojennettiin, aivan huikeaa! <3
Pikkumies sai myös todella lupaavan ja hyvän arvostelun:
"Tasapainoinen, keskivahva uros. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvät korvat. Riittävä luusto. Vielä kauttaaltaan kapea. Hyvin kulmautunut takaosa, hiukan niukasti edestä. Liikkuu yhdensuuntaisesti riittävällä askelmitalla. Hyvä turkki ja luonne."
-> PEK1 KP, ROP-pentu
Tuomarilta tuli roppikehässä molemmille pennuille vielä erityismaininta hienoista luonteista.:) Leo oli kyllä niin reipas pikkumies koko reissun ajan ja otti todella rennosti näyttelypaikalla, kyllä saa Sinjan kanssa olla ylpeä.:)
Ylpeä voittaja!
Aivan huikea aloitus tältä kaksikolta, ei voi muuta sanoa! Toivottavasti muitakin joskus kehissä näkyy, mutta tästä on erittäin hyvä jatkaa.:)

Eilen tehtiinkin Leon luona Helsingissä viimeistely treeni tätä päivää varten jonka jälkeen käytiin vielä pitkällä yhteisellä syyslenkillä kera isän ja pojan.<3 Vielä tulevat niin hienosti toimeen ja Koda päästää pojan ihan kylkeenkin kiinni ja siitä saatiinkin ihania kuvia.


Voi muruset.<3 Iskä on Leon idoli selkeesti.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti