torstai 10. maaliskuuta 2016

Masua katsomassa

Eilen piipahdettiin Hyvinkäällä Maijan luona Hymyä moikkaamassa. Ja ennen kaikkea vauvamasua katsomassa.:) Ja kyllähän se olikin jo kasvanut sitten viime näkemän! Ei se vielä mikään ihan megamasu ole, mutta onhan tässä vielä tosiaan 2-2,5 viikkoa jäljellä ja vasta näinä viimeisinä viikkoina se masu vasta alkaakin kasvaa kohisten.
Tietyissä asennoissa näkee selvästi kuinka vatsalinja on valahtanut alas ja alkaa jo tosiaan pyöristyä. Istuessa ja varsinkin makuulta masu näkyy jo paljon selvemmin kun se oikein leviää.:) Muuten Hymy on edelleen ihana, sama hömppä itsensä, masu ei vielä paljon estä leikkimistä. Makuultakin pääsee vielä ketterästi ylös, vaikka enää ei jalat mahdu rungon alle eikä pääse jalkoja oikomaan entiseen tapaan.

Tässä pari masukuvaa kun tiineysaikaa on kulunut kuusi viikkoa:


Nätti Hymppä.<3
50.tiineysvuorokauden jälkeen pitäisi alkaa pikkuväen potkut tuntua, joten kyllä tässä vielä pitää (ainakin) kerran käydä kylässä ja tuota ihmettä todistamassa.<3 Onneksi asutaan vain puolen tunnin matkan päässä niin pääsee seuraamaan tätä prosessia ihan lähietäisyydeltä. Vaikka Maijalle juuri eilen sanoin, että hyvä ettei yhtään sen lähempänä asuta sillä muuten ravaisin tuolla varmasti joka päivä.:D En vaan mahda sille mitään, että on tämä kaikki itselleenkin vaan niin uutta ja jännittävää aikaa!
Eilen oli samaan aikaan paikalla myös yksi luultavasti tuleva pennun perhe ja Koda oli myös mukana, niin he saivat myös tätä isä-koiraa livenä nähdä. Koda oli edelleen täysin rakastunut Hymyyn, mutta ei saanut enää vastarakkautta, vain kovia murahduksia ja pepsodent-hymyä herui takaisin.:D Aijai! Se huuma siis oli ja meni jo.
Muuten Koda oli oikein asiallisesti ja molemmat tulevat vanhemmat hurmasivat kyllä varsinkin noiden luonteidensa ansiosta pentua harkitsevat ihan täysin.:) Olikin niin hienoa päästä itsekin heitä tapaamaan ja Kodaa näyttämään. Siinä jo vaihdettiin yhteystietojakin ja alustavasti jo puhuttiin yhteistreeneistä tulevaisuudessa jos vaan kaikki menee toivottavasti suunnitelmien mukaan loppuun asti.:)

Koda, Vieno-mummo 10v esiliinana ja Hymy.
Tänään sitten onkin illalla taas joka torstaiseen tapaan rallytokotreenit, ei muuta kuin treenaamaan noita sunnuntaisen kokeen asioita, ja huomenna ajattelin vaakkutreenejä aamupäiväksi. Viime viikolla riistatreenit jäivätkin välistä kun Koda teloi sen kyntensä, mutta huomenna uusi yritys tosiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti