lauantai 22. marraskuuta 2014

Lumirieha!

Käytiin Kodan kanssa puoliltapäivin normaaliin tapaan agilityssa ja oli kyllä mahtava tunti! En tiedä oliko eilisestä hieronnasta hyötyä, mutta tänään meni kaikki kyllä ihan nappiin. Tehtiin jälleen seitsemän esteen rataa ja ainakin meille hieman uutena asiana tuli takaa kierto esteelle. Ensin ajattelin että apua ei tule onnistumaan meiltä, mutta Koda tajusi jutun heti, kiersi hyvin takaa ja irtosi esteille todella hienosti tänään ja vauhtia oli kyllä taas parinkin tollerin edestä. Huippu tunti siis, ai että.

Iltapäivästä suunnattiin sitten "mummolaan" Eetua moikkaamaan ja pojat riekkuivatkin lumessa minkä kerkesivät. Molemmat jätkät rakastaa lunta, ikävä kyllä myös tuppaavat syömään sitä ja sitten ravataankin useaan otteeseen aina pihalla pissalla..
Saas nähdä mitä tälle lumelle käy, alkuviikoksi on taas luvattu plussaa joten saattaapi olla että täällä sitä sitten taas loskassa rämmitään..
Mutta ainakin vielä tänään sai jo vähän talvisia kuvia poikien lumileikeistä.

"Dog spelled backwards is god."
Ympäri mennään, yhteen tullaan.
Kodan lumirieha. Ei tollo karvoistaan pääse.
Lunta tupaan!

Komistus 2v 2kk.Koda jääkin nyt sitten viikoksi hoitoon ja Eetun kaveriksi, sillä minä lähden koko ensi viikoksi Rukalle. Siellä ainakin luulisi lunta riittävän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti