maanantai 26. toukokuuta 2014

Edustushommia

Eilis aamuna suuntasimme kohti Heinolaa ja Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen suurta kevät Match Showta. Mätsärin lisäksi tarkoituksena oli tuoda noutajakoirarotuja esille ja esitellä yleisölle kaikki noutajat. Kodalla oli suuri ilo ja kunnia edustaa tollereita kyseisessä tapahtumassa. Poju selviytyikin kunniatehtävästään hienosti ja kantoi punaturkkiaan ylpeydellä isompien noutajien joukossa. Jokainen rotu esiteltiin yksitellen, juoksimme muutaman ympyrän ja näytettiin rakennetta sekä tokoiltiin muutaman liikkeen verran samalla kun juontaja selosti rodun alkuperää, historiaa sekä käyttötarkoitusta.
Kehän laidalla sain sitten vastata muutamiin kiinnostuneiden ihmisten kysymyksiin ja monet tulivatkin ihailemaan "kuparinväristä koiraa".:) Koda oli myös varsinkin lasten mieleen hyvin paljon, juuri punaisen turkkinsa ja "nallekarhumaisen" ulkonäkönsä puolesta joten rapsuttelijoita riitti ja pojuhan nautti!
Kerettiin myös käväistä itsekin kehässä pyörähtämässä itse varsinaisessa mätsärissä ja kivasti meni; nuorten kolmosia oltiin ja keltainen ruusuke lähti mukaan hyvän mielen lisäksi.
Pakko ihailla sitkeitä koiraihmisiä; kesken kaiken alkoi saataa kaatamalla ja ukkonenkin paukkasi taustalla mutta kehässä vaan jatkettiin kuin mitään ei olisi ollutkaan.

Tämän viikon suunnitelmiin kuuluu BH-treenien lisäksi (toivottavasti ei enää yhtä kuumissa oloissa kuin viime viikolla, HUH!) myös vierailu vanhainkotiin, jossa Koda pääsee pyörähtämään vanhusten iloksi ja kaveriksi.:) Sitä odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti