sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Näytelmäpäivitys

Ollaan ilmoittauduttu viikon päästä maanantaina alkavalle UMN:n (Uudenmaan Noutajat) järjestämälle lyhyelle näyttelykurssille. Tarjolla on opetusta niin ensimmäisiin näyttelyihin suuntaaville, kuin meillekin jo näyttelyissä käyneille. Kurssi on siis kahden kerran lyhyt ja ytimekäs kurssi, joten juuri sopiva meille.
Lähinnä se on treeniä itselleni, että opin relaamaan ja esittämään koiran oikein ilman ylimääräistä säätöä, kyllähän Koda ton esiintymisen jo osaa.:) Kunhan saisi sen vaan vielä pikkaisen paremmin kantamaan itseään myös seistessä.
Hyvää häiriökoira-treeniä se on myös, sillä jätkä on kyllä niin ärsykeherkässä iässä juuri nyt kun hormonit alkavat hyrräämään ihan kunnolla.

Selailin myös kevään ja kesän näyttelykalenteria. Meillä on nyt kesällä vähän muita tavoitteita kuin näytelmät, mutta edes parissa kehässä olisi kiva käydä mahdollisuuksien mukaan. Ilmoittautumiset lähti siis ainakin Kouvolan ryhmänäyttelyyn 4.5, tuomarina siellä on Jaana Hartus, jonka luokse olen Kodaa halunnut kiikuttaa jo vaikka kuinka kauan. Hartus olisi ollut tuomarina viime vuoden Toller Showssa, joka meiltä jäi flunssani takia väliin ja hänestä olen kuullut niin paljon hyvää että hyvä jos nyt vihdoinkin hänelle päästäisiin esiintymään. En muuten varmaan tuonne Kouvolaan olisi tällä kertaa edes lähtenyt, ellei Hartus olisi siellä tuomarina.
Toinen ilmoittautuminen lähti kaikkien rotujen näyttelyyn, joka on Järvenpäässä tuossa 8km päässä toukokuun lopussa. Olisi ihan tyhmää jättää käymättä kun kekkerit kerta tuossa ihan naapurissa on, tuomarina Järvenpäässä on Matti Luoso.
Siinä ne varmaan ainakin tällä erää olisivat, heinäkuussa on näytelmät myös Mäntsälässä, niitä pidän silmällä vielä sekä sen lisäksi tottakai Toller Showta elokuussa, eipä ole tuo Hämeenlinnakaan kaukana.

Eipä muuten päästy vielä tänä viikonloppuna kokeilemaan daminheitintä. Tuli niin lämpimät kelit ja tänään vielä vesisade, joten kaikki meidän treenipaikat ja tuo paras treenikenttä ovat pelkkää mutavelliä vaan. Siinä olisi damit olleet jo heti ensi kerran jälkeen sellaisessa kunnossa että huhhuh, puhumattakaan siitä miltä punaturkki olisi näyttänyt jos olisi saanut ampaista 70 metriä onnesta soikeena damin perään.:) Joten ootellaan vielä pikkaisen kuivempia kelejä, vaikka ei kyllä millään malttaisikaan!

Tollerit, niinkuin monet muutkin, lataa akkujaan aurinkovoimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti