maanantai 30. joulukuuta 2013

Fasaanitreeniä

Kodan joululahjoihin kuului damin ympärille kiedottava fasaaninnahka ja olin jo kädet syyhyten odottanut että sitä pääsisi testaamaan, kun viimeksi tuo linnun kantaminen meni tosiaan niin yllättävän hyvin. No, kelit tosiaan tässä jouluna ja sen jälkeenkin on olleet niin märkiä ja meidän treenipaikat niin mutaisia että koko hieno hankinta olisi mennyt samantien ihan pilalle.
Tänään VIHDOINKIN oli jo toinen päivä putkeen ilman sadetta ja aurinkokin yritti välillä pilkahtaa pilvien lomasta joten päätin vihdoinkin ottaa fasaanin esille. Kodahan meni siitä jo ihan sekaisin ennenkun sain sen edes kietaistua damin ympärille!


Ja jaa että mitä mitä sulkien ihmettelyä ja kanto-ongelmia meillä muka oli? Fasaanidami oli maailman ihanin juttu ikinä! Koda ei epäröinyt tarttua siihen hetkeäkään ja se etsi,haki,nouti ja palautti sitä todella innokkaasti tänään. Jopa välillä niinkin innokkaasti, että palautuksissa veti ensin kunnon kunniakierroksia ja jäi fasaani-raukkaa retuuttamaankin välillä melko lujastakin. Tähän käytökseen yritin puuttua mahdollisimman nopeasti. Fasaani ei ensimmäiseltä ulkoilukerraltaan palannut enää todellakaan yhtä komean näköisenä ja joudunkin sitä nyt paikka paikoin vähän korjailemaan ennen ensi kertaa, mutta pääasia kuitenkin oli, että se oli Kodasta nyt hirmuisen kivaa ja palkitsevaa ja hyviä kanto-otteita sillä oli jälleen kerran.


2 kommenttia:

  1. Paremmat treenikelit teillä on ko meillä. :) Meillä lumi sulanu just sopivasti et joka paikassa on jääkerros ja viimiset kaks viikkoa pääasiassa sisätiloissa vain pystyny tokoileen yms.. Liukasta siis :)

    VastaaPoista
  2. Joo meillä oli just sellasia tosi ohuita jääkerroksia ennen joulua ja koiran takapää luisti niin inhottavasti sen päällä että ei voinu sillon tehdä mitään. Sitten ne suli ja maaperä sen alla oli vaan mutaa. Mutta ehkä se tästä vielä? :'D

    VastaaPoista