maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tollon unta

Heinäkuu lähenee jo loppuaan, eikä kunnon kesää vieläkään kuulu. Muutamaan viime viikkoon ei olla päästy uimaankaan kuin vaivaiset pari kertaa, kiitos lähes ainaisen kesäsateen. No, eipä meille vieläkään mitään muuta maailmaa mullistavaa kuulu muutenkaan. Hiljaiseloa on siis riittänyt, mutta toisaalta olen aiemminkin todennut että tauko tekee välillä ihan hyvää.
Mitään uutta kerrottavaa ei siis auringon alla ole, mutta selailin tässä vähän aikaa sitten kännykkäni kuvagalleriaa ja sieltä löytyi nukkuva tollo jos minkälaisissa tilanteissa ja asennoissa:


Venyy, venyy!
Seinää vasten selällään on yleisin tapa nukkua.
Sohvatyynynä sohvalla.
Rankkaa...
Lempilelu käy usein myös tyynystä.

Joskus uni tulee jo istuessakin.
Auringossa parvekkeella on kiva löhöillä myös.
Sohvanvaltaaja,
Parhaan kaverin kanssa kylki kyljessä mökillä.
Mitäs tästä nyt sitten sanoisi.:D
Ihmiset on myös hyviä tyynyjä.
Vessan ovellakin voi ottaa torkut sillä välin kun mamma meikkaa.
Koda nukkuu usein myös verhojen alla.:)

Kerran tollo nukahti myös omaan lelukoriinsa.
Majava on paras tyyny.:)
Tässä kaikessa hiljaisuudessa pikkuhiljaa on lähtenyt ilmoja menemään jos mihinkin suuntaan; on mejää, rallytokoa, pari näyttelyä sekä kovasti odottamani pelastuskoirakurssi. Näillä näkymin meillä onkin siis elokuun jokainen viikonloppu jo buukattu täyteen tekemistä, sekä jo ainakin pari viikonloppua syyskuussa. Mutta kyllähän sitä olikin jo korkea aika meidänkin herätä kesäunilta ja topistautua harrastusrintamalla.:) Saas silti kuitenkin nähdä, että mitkä kaikki näistä suunnitelmista loppujen lopuksi oikein toteutuvat ja MITEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti