Eetu

Villiniityn Illi-Vilperi
"Eetu"
Tanskalais-ruotsalainen pihakoira                                  
uros                                                                                    
s. 3.12.2009                                                            
Isä: Merramäen Benjamin
Emä: Villiniityn Albertiina
säkäkorkeus 39cm
LTE +112
Eetu @ KoiraNet

Oltuamme 6kk ilman koiraa tajusimme, että kyllä tämä talo tarvitsi taas koiran. Törmäsimme tähän rotuun melkoisen sattuman kautta ja toiset puolivuotta myöhemmin syntyi Villiniityn kenneliin viisi pientä pihakoira-poikaa, joista yhdestä tuli meidän pikku prinssimme.

Eetu on pieni koira suurella egolla ja suurella kultaisella sydämellä. Se on aivan mieletön energiapakkaus, jonka paristot eivät näytä tyhjenevän koskaan. Koko ajan pitäisi vaan olla touhuamassa kaikkialla ja kaikkien kanssa! Jos istut hetkeksikin alas, on tämä herrasmies oitis kiipeämässä syliin ja jakelemassa pusuja. Tämä pieni rakkauspakkaus kulkeekin sukulaisten ja tuttujenkin piireissä lempinimellä "hyväntahtoinen hölmö."

Eetu on todellinen luonnonlapsi, sillä emme ole harrastaneet tai treenanneet sen kanssa mitään, ei ole edes perustottelevaisuus-kurssia koskaan käyty. Eli ihan perus vapaalla kotikasvatuksella tämä poju on saanut elellä ja rellestää.

Kaikkein eniten Eetu rakastaa pallon perässä juoksemista sekä uimista. Jos Eetu saisi itse päättää se olisikin varmasti mieluummin tanskalais-ruotsalainen vesikoira pihakoiran sijaan.

Tämä murunen on kaikista tapaamistani ja tuntemistani koirista ylivoimaisesti kaikkein ihmisrakkain ja luottavaisin otus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti